Sari direct la conținut

Atac cibernetic la Arhiepiscopia Tomisului

HotNews.ro
IPS Teodosie, Foto: Inquam Photos / Costin Dinca
IPS Teodosie, Foto: Inquam Photos / Costin Dinca

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că paginile de socializare pe care le administrează au fost ținta unui atac cibernetic, relatează presa locală.

Paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului“ și „Radio Dobrogea“ au fost vineri țintele unui atac din partea unui cont „de afacere“ intitulat „US Media“, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor, conform Replica Online.

Arhiepiscopia Tomisului îndeamnă credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare sau abordare făcută în numele instituției.

„Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație.

„Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre“, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

La ora transmiterii acestei știri, pagina „Arhiepiscopia Tomisului“ parefuncțională și transmite în direct o slujbă religioasă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro