Sari direct la conținut

Ultima șansă de a te alătura în 2024 programelor EMBA/ MBA ASE București: O investiție sigură în viitorul tău profesional

HotNews.ro
Ultima șansă de a te alătura în 2024 programelor EMBA/ MBA ASE București: O investiție sigură în viitorul tău profesional

Academia de Studii Economice din București (ASE), prin școala de afaceri Bucharest Business School (BBS) oferă programe de Executive MBA (EMBA) și de MBA, acreditate atât la nivel național (ARACIS), cât și internațional (AMBA). 

Bucharest Business School se poziționează pe piața de profil ca fiind cea mai importantă școală de afaceri din România, având în portofoliul său două dintre cele mai longevive programe de MBA din țară (ROCA EMBA și INDE MBA) împreună cu programe MBA specializate și programe personalizate pentru companii. 

Septembrie este ultima lună în care liderii și profesioniștii din business își pot depune dosarul de admitere la unul dintre aceste programe, o oportunitate unică pentru cei care doresc să investească în dezvoltarea abilităților profesionale și să-și accelereze ascensiunea către poziții de top management. 

Accesează site-ul https://bbs.ase.ro/programs/ pentru detalii despre dosarul de admitere. 

De ce să alegi programele EMBA/MBA de la ASE București?

ASE București este o instituție de învățământ superior economic cu tradiție, fiind singura universitate din România inclusă în prestigiosul grup al celor 300 de instituții de învățământ superior acreditate de Association of MBAs (AMBA). Mai mult, ASE București a obținut o recunoaștere internațională de excepție, fiind prima universitate din Europa de Sud-Est, care figurează în clasamentul QS Executive MBA Rankings 2024: Joint Programmes

  1. EMBA și MBA – Catalizatori pentru succesul tău profesional

Programele de EMBA/ MBA organizate de școala de afaceri Bucharest Business School pun accentul pe dezvoltarea abilităților de analiză critică și pe accesul la cele mai recente materiale educaționale, oferind o experiență de învățare interactivă și provocatoare. Prin această abordare, studenții acumulează atât cunoștințe teoretice, cât și abilitățile practice necesare pentru a naviga cu succes în mediul de afaceri volatil. În cadrul acestor programe vei studia: strategie, marketing, operațiuni, resurse umane, negociere în afaceri, finanțe, contabilitate, economie, drept comercial. Astfel, vei dobândi competențele necesare pentru a avea o viziune de ansamblu asupra activității unei organizații, înțelegând astfel ce se întâmplă pe mai multe paliere decizionale.  Toți studenții de la BBS beneficiază de acces la cele mai recente studii de caz și cercetări în domeniul afacerilor, dezvoltate de Universitatea Harvard.  

  1. Lidership adaptabil în fața incertitudinii

Unul dintre aspectele esențiale pentru viitorii lideri este capacitatea de a rămâne flexibili și de a se adapta rapid în fața incertitudinii. Programele Executive MBA/ MBA pun accentul pe dezvoltarea unui leadership adaptabil, prin metode educaționale inovatoare, precum studii de caz, dezbateri, simulări și schimb de roluri. Aceste metode permit studenților să își dezvolte gândirea critică și să abordeze situații complexe din lumea reală, să comunice eficient și să ia decizii asumate, stimulând creativitatea și capacitatea de rezolvare a problemelor.

  1. Actualizarea permanentă a curriculei pentru a răspunde evoluției pieței

Curricula programelor EMBA/ MBA este actualizată constant, pentru a rămâne relevantă și conectată la realitățile din mediul de afaceri. Actualizările sunt realizate pe baza feedback-ului primit de la studenți, de la reprezentanții Consiliului Consultativ al programelor și de la membrii Consiliului Academic, care joacă un rol activ în modelarea ofertei educaționale. Această abordare participativă asigură reflectarea în programă, în timp real a evoluțiile pieței, oferind studenților acces la cele mai noi concepte, tendințe și tehnologii. Bucharest Business School beneficiază de expertiza cadrelor didactice de la Academia de Studii Economice (ASE) și colaborează strâns cu profesioniști din industrie și cu parteneri academici internaționali (Université du Québec à Montreal- UQAM din Canada, Conservatoire National des Arts et des Métiers Paris- CNAM din Franța) și cu profesori invitați de la școli de afaceri de top din Europa.

  1. Construirea unei rețele globale de profesioniști

Unul dintre avantajele programelor EMBA și MBA de la ASE București este accesul la o rețea vastă de profesioniști din diverse domenii. Fiecare cohortă adună studenți din industrii variate, care ocupă poziții de top management/ middle management, oferindu-ți astfel oportunitatea de a interacționa și de a colabora cu lideri din diferite sectoare. După absolvire, vei face parte dintr-o comunitate dinamică de alumni, cu 3000 de absolvenți ai programelor de EMBA/ MBA în Români,a de-a lungul timpului. 

  1. Experiență internațională prin participarea la vizite de studiu și la școli de vară

Parteneriatele internaționale oferă studenților acces la expertiză de top, dar și oportunitatea de a participa la școli de vară și vizite de studiu în țări precum Franța, Estonia, Bulgaria, Canada, SUA etc. Astfel, vei putea înțelege dinamica afacerilor dintr-o perspectivă globală și te vei conecta cu ecosisteme de afaceri din diferite colțuri ale lumii. Studenții programului INDE MBA vizitează Paris și California, cei de la ROCA Executive MBA pot participa la școala de vară organizată de UQAM în Canada, iar cei de la Energy MBA merg într-o vizită de studiu la Sofia, pe lângă alte colaborări cu școli de business din Milano, Talin și Atena.

Programele de EMBA/ MBA din cadrul Bucharest Business School – Ce oferă?

Programul INDE MBA este un program, cu predare în limba engleză, organizat de Bucharest Business School – ASE, în parteneriat cu CNAM (Conservatoire National des Arts et des Métiers) Paris. Absolvenții programului INDE MBA vor obține o dublă certificare: Diplomă de MBA (Master in Business Administration) oferită de CNAM (Conservatoire National des Arts et des Métiers) Paris, dar și o diplomă de MBA oferită de Academia de Studii Economice din București. Cursurile INDE MBA au o durată de 2 ani  de zile, la care se adaugă min. 6 luni timpul pentru elaborarea disertației (proiectul final).

Mai multe informații cu privire la programul INDE MBA se  pot obține accesând pagina web www.inde.ro. Adresa de e-mail pentru corespondentă este inde@bbs.ase.ro. Pentru a putea aplica în cadrul programului Romanian-French INDE MBA, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții, în mod cumulativ: să dețină o diplomă de licență, să aibă cel puțin 3 ani de experiență și să vorbească fluent limba Engleză. Din statistica anilor trecuți, vârsta medie a studenților este cuprinsă între 34-37 de ani, cu experiență în industrii diverse precum: IT/ Comunicații, Construcții/ Inginerie, Finanțe/ Asigurări, Servicii, Pharma, Producție etc. 

Interviul de admitere la Programul INDE MBA pentru cohorta 2024-2026 va avea loc în data de 24 septembrie 2024. Accesează site-ul https://bbs.ase.ro/programs/ pentru detalii despre dosarul de admitere. 

Programul ROCA Executive MBA se adresează profesioniștilor care au minimum 4 ani experiență în poziții de management, dețin o diplomă de licență, au un nivel al limbii engleze peste nivelul mediu și doresc să avanseze în carieră la nivelul următor. Vârsta medie a cursanților în cadrul programului ROCA Executive MBA este de 37-38 de ani, acest program reprezentând soluția potrivită pentru managerii cu experiență care țintesc în carieră poziții de tip C-level. Programul durează 2 ani de zile, de-a lungul a 4 semestre și include 15 module care se desfășoară în limba engleză – fiecare modul desfășurându-se pe parcursul a două weekenduri, unul față în față (în campus) și unul online. Cursanții pot opta pentru participarea la Summer School UQAM din Canada.

Înscrierile pentru cohorta 2024-2026 continuă până pe data de 22 septembrie 2024. Accesează site-ul https://bbs.ase.ro/programs/ pentru detalii despre dosarul de admitere. 

ENERGY MBA este un program destinat profesioniștilor și managerilor din domeniul dinamic al energiei. Energy MBA își propune să echipeze studenții cu o viziune holistică asupra peisajului energetic, combinând înțelegerea afacerilor cu cunoștințe de specialitate din industrie pentru a conduce la decizii durabile și de impact. 

Accesează site-ul https://bbs.ase.ro/programs/ pentru detalii despre dosarul de admitere și perioadele viitoare de înscriere. 

Ultima oportunitate pentru cohorta 2024-2026

Înscrierile pentru seria 2024-2026 sunt aproape de final. Într-o lume în care schimbările sunt frecvente, liderii de succes trebuie să fie pregătiți să își ajusteze strategiile și să gestioneze cu încredere incertitudinile. Programul de Executive MBA/ MBA din cadrul ASE București oferă studenților instrumentele necesare pentru a face față cu succes acestor provocări. Accesează site-ul https://bbs.ase.ro/programs/ pentru detalii despre dosarul de admitere. 

Bucharest Business School reprezintă școala de afaceri a Academiei de Studii Economice din București, fiind fondată în anul 2014. Bucharest Business School coordonează trei programe MBA: ROCA Executive MBA (Româno-Canadian), INDE MBA și Energy MBA. Pe lângă acestea, școala de afaceri oferă și programe personalizate, special concepute pentru nevoile companiilor. Mădălina Meghișan-Toma, profesor de Marketing în cadrul ASE București, ocupă funcția de Prodecan responsabil cu cercetarea științifică și relațiile internaționale la Bucharest Business School. 

Articol susținut de Bucharest Business School