Sari direct la conținut

Utile: 5 trucuri pentru un orgasm garantat; Atentie la E-urile din iaurturile cu fructe si din branza topita; Cum sa te lasi de fumat cu ajutorul internetului. Colectie de metode stranii, care pot dauna grav sanatatii

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

Cum sa te lasi de fumat cu ajutorul internetului. Colectie de metode stranii, care pot dauna grav sanatatii. Cine vrea sa se lase de fumat urmand remediile recomandate pe internet poate avea surprize, daca ia de bun tot ce citeste. Imbolnavirea voluntara, inhalarea de tamaie sau tratarea dependentei cu substante toxice sunt doar cateva din sfaturile acordate pe forumuri si bloguri. Simti nevoia sa fumezi, dar in acelasi timp vrei sa te lasi? Linge niste sare! Daca ti se face gura punga, nu-i nimic. Merge sa rontai si niste patrunjel, in loc sa-ti aprinzi una mica. Daca nici cu patrunjelul nu ti-a iesit, e timpul unei bai fierbinti pana la limita lesinului. Nici asa nu merge? Incearca hipnoza care te scapa de viciu in 38 de minute si 13 secunde, garantat 99%! Si tine minte vorba ioghinului – mai bine bei urina decat sa pui in gura „betigasul demonic si cancerigen” care este tigara, scrie Gandul.

Gripa si virozele bat in retragere, dar se asteapta fluctuatii. Numarul de imbolnaviri este momentan in scadere, insa schimbarile bruste ale vremii pot aduce cazuri noi. Daca acum doua saptamani numarul infectiilor respiratorii era peste media normala a acestei perioade, in ultima saptamana acesta a inceput sa scada, ajungand sub media asteptata pentru acest interval, arata cel mai recent raport dat publicitatii de Centrul National de Supraveghere a Bolilor Transmisibile. In intreaga Europa, trendul este similar, insa domneste instabilitatea din cauza schimbarilor bruste de temperatura care fa vorizeaza raspandirea virusurilor, scrie EVZ.

Un milion de romani nu dorm bine noaptea. Afla de ce. O treime din viata ne-o petrecem dormind, dar putini dintre noi avem parte de-un somn linistit. Doar 15%, sustin statisticile, pentru ca restul suferim de tulburari de somn. Peste 80 la numar, potrivit medicilor, SAS (sindromul de apnee in somn) fiind una dintre cele mai grave. Boala a aparatului respirator, caracterizata prin oprirea repetata a respiratiei mai mult de 10 secunde in timpul somnului, apneea afecteaza peste un milion de romani, potrivit specialistilor Societatii Romane de Pneumologie. Anual, sunt depistati o mie de noi pacienti cu apnee, oameni care acuza aceleasi simptome – dorm prost, sforaie zgomotos, se sufoca in somn, merg des la baie, sunt irascibili, nu se pot concentra si adorm in timpul unor activitati de rutina – la masa, la volan sau in timpul unei discutii, scrie Gandul.

Atentie la E-urile din iaurturile cu fructe si din branza topita! Branza topita, cremele de branza si cascavalul feliat au foarte multi aditivi ce impiedica asimilarea calciului. Iaurturile cu fructe contin zahar in exces si au doar aroma de fructe. Vremea lactatelor preparate de bunica, lasate la smantanit peste noapte si inchegate natural, a apus de mult. Le-au inlocuit iaurturile cu fructe si cu diverse arome, cremele de branza cu verdeturi, cascavalul cu aroma de sunca, granulele de branza cu masline etc. Nici macar laptele nu mai e ce-a fost, omul modern putand alege sortimente diverse, precum laptele gata amestecat cu cacao, cu cafea sau cu miere, scrie EVZ.

5 trucuri pentru un orgasm garantat. Nu mai mima orgasmul. Bucura-te impreuna cu partenerul de viata de cele mai fierbinti clipe de amor in dormitor. Specialistii in terapia de cuplu au initiat si cateva trucuri cu ajutorul carora iti vei imbunatati performantele in dormitor. Iata ce trebuie sa faci pentru a atinge marele orgasm. Scapa de tensiunea emotionala pentru a fi cat mai receptiva la placerea sexuala. Dupa o zi de lucru incheie-ti seara cu o baie fierbinte, citeste o carte, asculta o muzica lenta, romantica si relaxeaza-te. Este un pas extrem de important ca sa ajungi la orgasm. Performantele in dormitor sunt strans legate de cunoasterea propriului trup. Nu-ti mai face griji ca nu ai cel mai perfect corp, nu detii dimensiunile standard 90-60-90, nu ai suficienta mobilitate etc. Raspunsul mintii trebuie sa fie intr-o armonie totala cu cel al trupului, scrie Cancan.

Peste 60% dintre romani nu merg la dentist. Cum iti poti mentine dantura sanatoasa cu ajutorul dietei. Datele ultimului Eurobarometru cu privire la sanatatea orala arata ca 66% dintre conationali nu merg la dentist nici macar o data pe an. Acest studiu ne claseaza pe ultimul loc in Europa la capitolul sanatate orala. Romanii isi motiveaza absenta dintr-un cabinet stomatologic mentionand ca pretul controalelor si al tratamentelor dentare este destul de ridicat. De asemenea, 33 la suta dintre conationali nu iau in serios problemele dentare, iar 16 la suta considera ca nu au nevoie de o interventie stomatologica deoarece poarta proteze, scrie Gandul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro