Sari direct la conținut

Utile: Ce exercitii fizice trebuie sa faci pentru o viata sexuala mai buna; Strugurii te ajuta sa previi imbatranirea precoce; Fumatul pasiv ucide anual peste 600.000 de persoane pe plan mondial

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Ce exercitii fizice trebuie sa faci pentru o viata sexuala mai buna. Genoflexiunile, ridicarile de gantere, exercitiile Kegel si cele pentru abdomen cu mingea de stabilitate, ori „podul” stimuleaza libidoul, sustin specialistii in sexologie. Specialistii in sexologie sustin ca exista anumite exercitii fizice care maresc libidoul sau te ajuta sa obtii performante sexuale. Expertii citati de site-ul „Woman’sDay” ofera cateva exemple de exercitii benefice pentru viata sexuala. Genoflexiunile pot mari fluxul sangvin din unele zone care stimuleaza libidoul, potrivit specialistului Debbie Mandel. „Acest tip de exercitiu creste presiunea sanguina de la nivelul organelor genitale. Acest lucru este esential pentru o partida de sex reusita”, adauga Mandel. Pentru rezultate benefice, expertul recomanda ca atunci cand facem genoflexiuni sa tinem picioarele departate cat distanta dintre umeri, iar calcaiele trebuie sa stea lipite de podea. „Cu cat ne lasam mai jos, cu atat efectul va fi mai puternic asupra organelor genitale. Cand revenim la pozitia initiala trebuie sa tinem muschii abdominali incordati. Genoflexiunile se fac incet si, ca libidoul sa fie stimulat, sunt necesare pana la 30 de genoflexiuni”, spune Debbie Mandel, scrie Gandul.

Strugurii te ajuta sa previi imbatranirea precoce. Poluarea, radiatiile ultraviolete, fumatul, alcoolul, alimentatia dezechilibrata sunt cauzele majore responsabile de formarea radicalilor liberi responsabili de aparitia prematura a semnelor imbatranirii. Dar extractul din seminte de struguri rosii te-ar putea ajuta sa arati mai tanara deoarece previne imbatranirea precoce, informeaza Mediafax. Recent, pe piata farmaceutica din Romania, s-a lansat un supliment alimentar bazat pe extractul din seminte de struguri rosii, cu rolul de a previni imbatranirea precoce. Produsul reprezinta o formula unica pe baza de extract din seminte de struguri rosii, in proportie de 95 la suta, ce au un puternic efect antioxidant, acid alfa lipoic si vitamina E. Potrivit producatorului, acidul alfa-lipoic este un puternic antioxidant, protejeaza celulele si tesuturile organismului de atacul oxidativ nociv al radicalilor liberi pe care ii poate neutraliza si elimina. Produsul este un dermato-protector in psoriazis, eczeme, dermatite, acnee, riduri, uscarea si descuamarea pielii, stopeaza caderea parului, stimuland regenerarea tesuturilor cu rol esential in procesele biochimice de producere a energiei celulare, anunta Romania Libera.

12 moduri in care te poate ajuta bicarbonatul la curatat. Nici unei gospodine n-ar trebui sa-i lipseasca din casa bicarbonatul de sodiu. Nu e toxic, este ieftin si s-a demonstrat ca poate sa curete aproape orice ai prin locuinta. Bicarbonatul alunga mirosul neplacut din frigider. Daca ti se pare ca exista un miros ciudat in frigiderul tau, pune in el un plic cu bicarbonat de sodiu, deschis, si schimba-l lunar. Vei simti o mare diferenta. Reda stralucirea argintului. Fa o pasta din bicarbonat si putina apa. Ia o periuta de dinti si freaca bijuteria pe care vrei sa o faci sa arate ca noua. Dupa aceea, sterge-o cu o carpa curata. Farfuriile devin curate ca lacrima. Da luciu farfuriilor si reda stralucirea tigailor si oalelor amestecand detergentul de vase cu doua linguri de bicarbonat. Vesela va arata la fel ca in ziua in care ai cumparat-o, informeaza Click.

Fumatul pasiv ucide anual peste 600.000 de persoane pe plan mondial. Fumatul pasiv ucide, anual, peste 600.000 de persoane pe plan mondial, dintre care 165.000 sunt copii, potrivit unui studiu publicat vineri in revista medicala britanica The Lancet. Copiii sunt primele victime ale fumatului pasiv, deoarece ei nu pot sa evite principala sursa de expunere – parintii lor, care fumeaza in casa, afirma autorii studiului. Adaugand cele 600.000 de decese celor 5,1 milioane de persoane decedate in fiecare an din cauza fumatului activ se ajunge la un total de 5,7 milioane de decese cauzate de fumat, in fiecare an. Acesta a fost primul studiu care a evaluat impactul global al fumatului pasiv. Autorii studiului, provenind de la Institutul Karolinska din Stockholm (Suedia) si de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), au folosit date din 2004 colectate din 192 de tari. Astfel, 40% dintre copii, 33% dintre barbati si 35% dintre femei – cu totii fiind nefumatori – erau expusi efectelor nocive ale fumatului pasiv in 2004. Potrivit specialistilor, aceasta expunere a avut ca rezultat 379.000 de decese provocate de maladii coronariene, 165.000 de decese provocate de infectii ale cailor respiratorii inferioare, 36.900 de decese provocate de astm si 21.400 de decese provocate de cancerul pulmonar. In total, in medie, fumatul pasiv cauzeaza 603.000 de decese in fiecare an, scrie Gandul.

Morcovii, utili in prevenirea cancerului. Se stie ca morcovii ajuta la imbunatatirea vederii. Recent, medicii au descoperit ca aceste legume reduc si riscurile aparitiei bolilor de inima si protejeaza organismul de cancer. Cartofii dulci, dovlecii, dar si morcovii contin carotenoide care, sustin oamenii de stiinta, lupta cu mai multe boli. Alaturi de acestea, antioxidantii continuti de legumele de culoare verde (broccoli, fasole verde, mazare) ajuta la combaterea cancerului pulmonar. Legumele de acest gen contin alfa-caroten, iar nivelurile crescute de antioxidanti amana cu pana la 14 ani riscul unui deces cauzat de boli cardiovasculare sau cancer. Afectiunile cronice, cum ar fi bolile de inima si cancerul, sunt declansate de leziuni ale ADN-ului, proteinelor si grasimilor, ca urmare a lipsei de oxigen. Cercetatorii au descoperit ca morcovul produce o serie de carotenoide, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, licopen si microrganisme, care actioneaza ca antioxidanti si contracareaza acest inconvenient, informeaza Daily Telegraph, citat de ziare.com. In urma studiilor s-a demonstrat ca legumele care contin carotenoide – in special morcovul – pot contribui la reducerea riscurilor de imbolnavire de boli cronice, anunta Romania Libera.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro