Sari direct la conținut

Utile: Cinci metode de depistare a sanului bolnav; Laptele scade riscul de diabet; Hrana care impiedica distrugerea cartilagiilor

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Parazitii interni, un risc inevitabil. Deparazitarea regulata va avea grija de sanatatea animalului tau si te va feri de surprize neplacute. Urmeaza cu strictete schema de deparazitare recomandata de veterinar, pentru ca sa aiba parte de cea mai buna ingrijire. Infestarea cu viermi intestinali este frecventa, mai ales pentru cainii obisnuiti sa alerge liber prin parcuri si sa se joace cu alte animale, scrie Libertatea.

Cinci metode de depistare a sanului bolnav. La fiecare 3 minute, o femeie e diagnosticata cu cancer mamar. Vestea pica precum trasnetul, insa partea buna este ca rata de supravietuire depaseste 95% atunci cand boala este depistata din vreme. Specialistii revistei Libertatea pentru femei iti spun cum poti sa previi si care sunt pasii obligatorii pentru a avea sani sanatosi. Integral in Libertatea.

Laptele scade riscul de diabet. Cu cat consumati mai multe lactate, cu atat scade riscul de diabet, spun cercetatorii americani. O componenta a laptelui ar putea reduce mult riscul de aparitie a bolii. Acidul trans-palmitoleic, care se gaseste indeosebi in produsele lactate, precum laptele, branza, iaurtul si untul, ar reduce riscul de a face diabet de tip 2, arata un studiu publicat in revista Annals of Internal Medicine, anunta Click.

Varza creata combate surmenajul fizic si intelectual. Varza este regina nutritiei, spun specialistii. Toate rudele ei, varza creata (numita si varza nemteasca), varza rosie, varza de Bruxelles si varza chinezeasca, sunt foarte nutritive. Specialistii au identificat la toate soiurile de varza substante cu proprietati antianemice, antialergice, cicatrizante, antitumorale, antioxidante si sedative. Intr-o varietate de boli, puterea vindecatoare a verzei s-a dovedit miraculoasa, informeaza Click.

Hrana care impiedica distrugerea cartilagiilor. Artroza este o afectiune cu o larga incidenta la nivel mondial : 630 milioane de bolnavi, ceea ce reprezinta un procent de 10-12 % din populatia globului , in timp ce peste 80 % din persoanele trecute de 55 de ani prezinta modificari radiologice de artroza. Toti acesti bolnavi cauta solutii care sa atenueze efectele dramatice ale bolii, relateaza Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro