Sari direct la conținut

Utile: Cum ne taie respiratia poluarea de la oras; Cum schimba trecerea anilor potenta barbatilor; De ce sunt de preferat operatiile "prin gaura cheii"; Mersul poate dezvalui probleme de sanatate

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Cum schimba trecerea anilor potenta barbatilor. Lungimea penisului nu mai e demult un subiect tabu. Odata cu inaintarea in varsta insa, este normal ca barbatii sa sufere o serie de transformari care tin de marime, aspect si performanta sexuala. Toate aceste schimbari produc efecte atat la nivel psihologic, cat si la nivel fizic. Scaderea stimei de sine, impotenta ori largirea prostatei sunt doar cateva dintre pericolele care ii pasc pe barbati. Toate pot fi tinute insa sub control, scrie EVZ.

Cele mai eficiente antibiotice naturale. Un guturai incepe de obicei cu o simpla raguseala sau un nas infundat. Atunci e momentul sa apelam la farmacia naturii ca sa stimulam capacitatea de aparare a organismului pentru ca sistemul imunitar sa combata cu succes virusii. Natura ofera o multime de plante capabile sa amelioreze cu blandete simptomele tipice ale racelii. Acestea au efect chiar si in cazul gripei. „Trebuie sa stim ca exista atat plante, cat si produse naturale care au o mare putere antibiotica. Diferenta dintre antibioticele de sinteza si cele naturale este ca cele din urma nu dau reactii adverse si pot fi administrate nu doar in tratarea infectiilor, dar si in prevenirea lor”, spune Carmen Nonn, medic naturopat. Integral in Romania Libera.

Cum ne taie respiratia poluarea de la oras. A trai intr-o lume fara poluare inseamna sa te opui progresului. Si, cum nu multi se incumeta sa o faca, singura solutie pentru noi ramane sa incercam sa tragem cate o gura de aer proaspat, de cate ori putem. Sezonul cald, desi cel mai asteptat, este si cel in care efectele poluarii sunt cel mai greu de suportat. Am simtit-o duminica trecuta, la pranz, in timp ce stateam pe o banca din fata Teatrului National. Cu toate ca adia un vantisor placut de primavara, dupa cateva zeci de minute, in atmosfera se simtea un miros intepator de fum, relateaza Adevarul.

Asa ingrijesti corect pielea. Uscata, fara fermitate si stralucire. Asa arata pielea noastra dupa iarna grea care abia a trecut. Specialistul Click!, dr. dermatolog Mircea Tampa, ne spune cum sa ne ingrijim pe timp de primavara. Folositi creme hidratante. La inceput de primavara, hidratarea este foarte importanta. Aplicati lotiuni care sa se absorba rapid in piele sau o crema intens hidratatanta. Unguentele cu alantoina sau cu lipide natural identice sunt cele mai potrivite, scrie Click.

De ce sunt de preferat operatiile „prin gaura cheii”. Interventiile cu taieturi mici, realizate tot mai frecvent in ultimii ani, au facut din chirurgia clasica o ramura medicala depasita in multe situatii. Afla ce avantaje ofera laparoscopia. Cu 20 de ani in urma, cicatricea care ramanea in urma operatiei de apendicita putea fi un motiv de rusine sau, in unele cazuri, de mandrie, mai ales pentru copii. Astazi, operatia de apendicita este atat de discreta, incat doar un mic punct in partea dreapta a abdomenului ne mai aminteste ca am trecut printr-o interventie chirurgicala. Continuarea in Adevarul.

Mersul poate dezvalui probleme de sanatate. Felul in care faci pasii, ritmul si postura mentinuta in timpul mersului pot semnala probleme legate de sanatate, informeaza caring.com. Potrivit chirurgului ortoped Charles Blitzer din New Hampshire, un balans deloc amplu al bratelor ar putea semnala probleme la nivelul mijlocului. Pendularea bratelor in timpul mersului este un indicator important al bunei functionari a organismului. Daca mergi fara sa-ti misti foarte mult bratele inseamna ca exista o limitare la nivelul mobilitatii spatelui, care stanjeneste miscarea libera a mainilor, infomeaza Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro