Sari direct la conținut

Utile: Deviatii sexuale si fantezii care pot ucide; Cafeaua reduce riscul de declansare a bolii Alzheimer; Igiena excesiva ar putea distruge sistemul imunitar al copiilor

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Deviatii sexuale si fantezii care pot ucide. Cele mai ciudate fantezii ii determina pe aventurieri sa faca lucruri nesabuite, care ii pot costa viata. De-a lungul timpului, multe cazuri celebre au socat opinia publica. Asa s-a intamplat cu Kristen, o tanara de 29 de ani din Pennsylvania, care a murit electrocutata in timp ce facea sex cu sotul ei. Se pare ca cei doi aveau o placere neobisnuita in materie de sex: se electrocutau, scrie EVZ.

Cafeaua reduce riscul de declansare a bolii Alzheimer. Cafeaua reduce riscul de declansare a maladiei Alzheimer, potrivit cercetatorilor americani de la University of South Florida. Savantii americani considera ca aceasta bautura cu rol stimulant declanseaza o reactie chimica la nivelul creierului care previne distrugerile cauzate de aceasta maladie incurabila, cu efecte devastatoare. Autorii acestui studiu, realizat pe o durata de patru ani pe un esantion de 124 de persoane in varsta de peste 65 de ani, au descoperit ca pacientii care prezentau primele semne ale bolii beau doze zilnice de cafea cu 51% mai mici in comparatie cu persoanele neafectate de maladia Alzheimer, scrie Romania Libera.

Dieta pentru un abdomen plat. Exista cateva reguli generale de care ar trebui sa tii cont, daca vrei sa scapi de senzatia de balonare si de grasimile acumulate in jurul taliei si pe abdomen. Una dintre regulile de baza are in vedere felul in care mananci. Pentru a ajuta organismul sa digere mai repede alimentele ingerate, este indicat sa mesteci bine mancarea, sa mananci lent si sa nu te lasi distras de alti factori externi, precum televizorul sau calculatorul, scrie Click.

Igiena excesiva ar putea distruge sistemul imunitar al copiilor. Cele mai recente cercetari sugereaza ca igiena in exces ar putea sa fie daunatoare pentru copii. Savantii considera ca, de vina pentru cresterea dramatica a numarului de cazuri de astm, eczema, febra fanului, diabet si alte afectiuni, ar fi stilul de viata al copiilor. Din cauza faptului ca micutii nu se mai joaca in noroi, nu mai interactioneaza cu animalele si nu se mai murdaresc, sistemul imunitar al acestora ar putea fi compromis, scrie Romania Libera.

Minerale putin cunoscute si totusi esentiale. Unghiile si parul care se rup usor sau eczemele pot fi expresia unui deficit de siliciu, nu de vitamine, cum am fi tentati sa credem. Caderea parului si scaderea numarului de leucocite sunt semne de anemie, dar nu neaparat prin deficit de fier, ci de cupru. Sunt doar doua exemple care arata ca anumite afectiuni pot avea la origine alte carente decat am fi tentati sa credem. Desi lipsesc de pe lista analizelor uzuale, mineralele mai putin cunoscute joaca roluri importante in organism, scrie Adevarul.

Papadia combate constipatia, splinuta calmeaza nervii. In ton cu vremea insorita, iti propunem sase plante medicinale folosite din mosi-stramosi. Infloresc primavara si rezolva cele mai diverse probleme de sanatate. Ti le prezinta, una cate una, expertul Libertatii, dr. Cristina Balanescu, specialist in medicina naturista. Splinuta trateaza infectii ale vezicii urinare, pietre la rinichi, afectiuni gastrointestinale, alergii, dureri in gat, tuse, hemoroizi, diabet, prostata, ficat marit, infectii ale gurii, nervozitate. Regenereaza tesuturile pielii, grabind vindecarea, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro