Sari direct la conținut

Utile: Primele simptome ale cancerului mamar. Cand e durerea de san un semn de alarma; Trei terapii de care va puteti bucura gratis la mare; Metode antistres: invata sa te relaxezi in 30 de secunde

HotNews.ro
UTILE, Foto: Colaj foto
UTILE, Foto: Colaj foto

Fereste-ti copilul de bolile verii! Anotimpul vacantei este cu siguranta cel preferat de toti copiii, dar si de parinti. Pentru a avea un concediu linistit, feriti-va copiii de soarele puternic, aveti grija cu apa marii si cea din piscine si protejati alimentele de temperaturile ridicate. Altfel, urmeaza grijile! Persoanele care au probleme cu pielea, din pricina caldurii si a uscaciunii aerului, precum si din cauza substantelor chimice din piscine, pot suferi de agravari ale simptomelor de dermatita. Pielea se irita, se umfla si apare senzatia de mancarime. O buna hidratare a pielii si cateva antihistaminice pot rezolva problema. Daca situatia nu se remediaza, consultati medicul. Furunculele pot aparea si ele, ca urmare a infectiei cu un stafilococ. Stafilococul este o bacterie ce se gaseste pe tegumente si care devine patogena in momentul in care intra in organism prin diverse leziuni ale pielii: taieturi, zgarieturi, intepaturi etc, scrieClick.

Metode antistres: invata sa te relaxezi in 30 de secunde. Lipsa timpului liber si grijile zilnice care ne coplesesc reprezinta factorii majori de stres din viata noastra. Din pacate, tocmai pentru ca nu avem suficient timp, nici nu ne putem relaxa prin metodele clasice (meditatie, masaj, yoga etc.). Traim intr-o lume in care totul trebuie facut la minut si trebuie sa tinem mereu pasul cu ritmul alert al vietii cotidiene, insa nu este in regula nici sa lasam stresul sa devina o stare naturala. Atunci ce e de facut? Din fericire, exista cateva metode antistres foarte rapide, care te pot ajuta sa iti dai un „restart” si sa te simti ca noua in mai putin de un minut! Sigur ca oricine si-ar dori sa uite de tot si sa se duca la o sedinta relaxanta de masaj sau la o plimbare atunci cand problemele se aduna, insa nu intotdeauna poti sa lasi totul balta ca sa te ocupi de tine. Ca sa nu devii prea stresata si ca sa poti face fata in mod eficient provocarilor de zi cu zi, te invitam sa incerci cateva metode antistres foarte rapide, care sa te echilibreze cand simti ca nu mai poti sa iti pastrezi calmul, anuntaDivahair.ro.

Primele simptome ale cancerului mamar. Cand e durerea de san un semn de alarma. Cel mai frecvent semn al cancerului mamar este aparitia unei tumori nedureroase la nivelul sanului, dar boala poate debuta cu fenomene inflamatorii (roseata, caldura, edem, durere la nivelul sanului), scurgere mamelonara, modificari ale tegumentelor si areolei, aparitia unei modificari la nivel axilar. De cele mai multe ori, durerea la nivelul sanului, care alarmeaza pacientele si le face sa ajunga la medic, nu este un simptom de cancer mamar; in cancer, durerea apare doar atunci cand boala este in stadiu avansat. De obicei durerea este o alarma falsa, de aceea medicul recomanda investigatiile necesare si controalele ulterioare, informeazaDoctorulZilei.ro.

Trei terapii de care va puteti bucura gratis la mare. Vara, vacanta, soare, mare!… ce poate fi mai frumos? Cei mai multi dintre noi alegem tarmul marii ca destinatie de vacanta, pentru bronz si relaxare, fara sa ne gandim ca aici, prin activitatea pe care o avem zi de zi, ne putem trata o multime de probleme de sanatate. Talasoterapia. Actioneaza prin factorul chimic exercitat de apa de mare, factorul termic si factorul mecanic, constituit de atingerea valurilor si de presiunea hidrostatica produsa de acestea. Practicata sub forma alergarii prin apa, pe malul marii sau prin reprize de mers alert prin apa, ceva mai departe de mal, talasoterapia influeteaza direct circulatia periferica venoasa. Ce afectiuni trateaza – Se recomanda in special persoanelor cu tot felul de sensibilitati, cu probleme de circulatie, in cazul tulburarilor de crestere, cu meteosensibilitate sau predispozitii la infectii ale aparatului respirator si persoanelor care au carente de iod. De asemenea, valurile si nisipul sunt excelente „medicamente” pentru cei care se confrunta cu dureri articulare, scrieLibertatea.

Cum sa eviti constipatia. Sedentarismul, grijile, mancatul in graba atrag problemele de digestie precum constipatia. In unele cazuri, este nevoie de interventia unui medic, dar se poate evita aceasta situatie daca incluzi in dieta anumite alimente. In fiecare zi, tine cont ca nu trebuie sa-ti lipseasca fibrele. Acestea regleaza tranzitul intestinal. Cerealele, painea neagra si fructele (in special prunele), consumate sub diverse forme (in stare proaspata, sub forma de compot sau de suc), sunt importante surse de fibre. Atunci cand suferi de constipatie, trebuie sa eviti consumul de alimente care te baloneaza, precum varza, conopida, ridichile si castravetii. Evita, de asemenea, bauturile acidulate si berea. Nu sunt indicate nici mancarurile din orez, ciocolata, pestele gras si carnea de porc, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro