Sari direct la conținut

Utile: Scapă de transpirație cu ajutoare din natură; Ce se întâmplă în organism dacă avem carență de fier; Tratamentul care încetinește apariția simptomelor bolii Parkinson

HotNews.ro
utile, Foto: Hotnews
utile, Foto: Hotnews

Scapă de transpirație cu ajutoare din natură. Dintre toate remediile naturiste, salvia este cea mai utilizată în combaterea transpiraţiei. Infuzia de salvie poate reduce la jumătate transpiraţia excesivă. Ceaiul se prepară dintr-o lingură de plantă uscată, la o cană cu apă clocotită. Se lasă la infuzat aproximativ 15 minute. O altă soluție pentru a elimina mirosul neplăcut al transpirației este ceaiul de rozmarin. Datorită conținutului de mentol, clorofilă și zinc, planta are capacitatea de a neutraliza mirosul, potrivitClick.

Ce se întâmplă în organism dacă avem carență de fier.Carența de fier poate genera diferite simptome. Oboseala mentală, iritabilitatea, amețeala sau pierderea rapidă a concentrării, epuizarea fizică, capacitatea fizică redusă se numără printre ele. Printe alte semne pot fi și paloarea, căderea părului și ulcerațiile bucale. De aceea, această deficiență poate avea un impact direct asupra activității zilnice. Motiv pentru care testarea nivelului de fier din organism este esențială, potrivitDoctorul zilei.

Tratamentul care încetinește apariția simptomelor bolii Parkinson. Oamenii de știință au analizat datele unui studiu din 2006 În acea perioadă, DBS era aprobată doar pentru pacienți aflați într-un stadiu avansat al bolii, atunci când simptomele nu mai puteau fi controlate doar prin medicație. În cadrul studiului, pacienții nu au mai luat tratamentul standard pentru Parkinson și, de asemenea, cei care au primit DBS au fost de acord să își dezactiveze stimulatorii DBS, potrivitPlaytech.

Trezitul ”cu faţa la cearşaf” este real. Stresul de dimineaţă îţi afectează memoria pe tot parcursul zilei. Cercetătorii susţin că deşi te stresezi pentru anumite situaţii care nu au loc, efectele acest acţiuni limitează resursele cerebrale, scrie Science Alert. „Oamenii pot gândi în avans şi pot anticipa experienţele stresante pentru a se pregăti pentru anumite evenimente”, a explicat psihologul Jinshil Hyun din cadrul Universităţii din Pennsylvania. „Însă noul studiu sugerează că această abilitate poate fi dăunătoare pentru funcţiile zilnice ale memoriei, fie că evenimentul are sau nu loc”, a adăugat el, potrivitDescopera

Ce este bacteria listeria si care sunt simptomele bolii listerioza, pe care o provoacă aceasta. Bacteria listeria se transmite, de obicei, la oameni prin produse alimentare contaminate, lapte insuficient pasteurizat sau brânză, iar listerioza este o infecție severă, provocată de consumul alimentelor contaminate cu bacteria Listeria monocytogenes. În unele cazuri germenul a fost transmis prin contact direct cu alte persoane infectate sau animale.Unele persoane fac o formă a bolii asemănătoare gripei, prezentând simptome precum febră, dureri musculare, greață și vomă și dureri gastrice, potrivit Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro