Sari direct la conținut

Utile: Berea fara alcool. Cum se face si cat de sanatoasa este; Cum stergi ce-ai facut pe Google, in cativa pasi simpli; Cum iti dai seama ca ai un copil supradotat

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Berea fara alcool. Cum se face si cat de sanatoasa este Berea fara alcool este inventie veche, de pe vremea prohibitiei americane, dar a ramas pe gustul publicului larg si se cumpara in cantitati mari si azi. Preferata de femei vara si comandata de soferi de voie, de nevoie, berea foarte slab alcoolizata are beneficiile, dar si dezavantajele ei. Prin anii 1920, cand alcoolul este interzis in SUA, marii producatori de bere se vad nevoiti sa produca in cantitati industriale berea fara alcool. Reteta era cunoscuta de ceva vreme, dar din cauza prohibitiei, aceasta bere incepe sa fie tot mai cautata si cumparata. Initial, productia acestei beri este aceeasi ca pentru berea alcoolizata. Dupa ce este oprita fermentatia, berea este pusa la fiert pana se evapora tot alcoolul si ramane o concentratie cuprinsa intre 0 – 0,5%. O alta tehnica de eliminare a alcoolului implica filtrarea berii printr-o sita atat de fina ca doar moleculele din apa si alcool pot trece prin ea. Dar este o metoda lenta, costisitoare si foarte putin folosita pe scara industriala, scrie Libertatea pentru femei.

Cum stergi ce-ai facut pe Google, in cativa pasi simpli In cazul in care ai dezvoltat o obsesie pentru toate lucrurile pe care le stie gigantul din Mountain View despre tine, este bine de stiut ca nu este foarte greu sa inveti cum stergi istoricul activitatilor tale de pe Google. Din momentul in care ti-ai facut un cont pe Google si te-ai autentificat in browserul tau favorit, fiecare gest pe care il faci online este inregistrat. Acesta mecanism a existat din totdeauna, iar volumul de informatii adunate tinde sa devina incredibil de mare intr-un timp relativ scurt. Partea interesanta si un pic terifianta este ca nu vorbim doar de paginile accesate si de cuvintele pe care le-ai cautat pe Google. Google inregistreaza tot ce ai cautat pe internet, toate adresele pe care le-ai tastat vreodata in Chrome, clipurile pe care le-ai vazut pe YouTube, stirile pe care le-ai citit prin intermediul Google News sau destinatiile pe care le-ai vizitat prin Google Maps, informeaza Playtech.

Cum iti dai seama ca ai un copil supradotat Ai un copil foarte mic dar ai descoperit ca stie chestii atat de complicate incat par dificile si pentru tine? Sau a vazut pentru prima data cu pian, s-a asezat in fata lui si in loc sa zdrangane fara sens ca orice copil a executat cateva arpegii de parca mai facuse asta de cateva ori? Sau poate are o memorie fantastica sau talente neobisnuite? Ei bine, este posibil sa ai un copil supradotat si cel mai bine pentru el este sa il descoperi si sa ii oferi educatia de care are nevoie pentru a se dezvolta cat mai armonios posibil. Iata cum identifici un copil supradotat si ce trebuie sa faci in privinta lui. Pentru copiii talentati, invatarea este importanta pentru dezvoltarea lor cat mai armonioasa. Cel mai mare beneficiu al copilului pe care il va avea copilul tau daca este identificat ca fiind supradotat este ca vei intelege nevoile lui de invatare, iar atunci cand le intelegi gasesti cea mai buna modalitate de a le sprijini si incuraja, relateaza CSID.

Cum stergi istoricul vizionarilor de pe YouTube si il dezactivezi de tot Pentru ca toate clipurile sugerate cu care te confrunti online pleaca de la ceea ce ai vazut in trecut, s-ar putea sa vrei sa inveti cum stergi istoricul vizionarilor de pe YouTube. YouTube este o companie Google si, la fel ca gigantul din Mountain View, genereaza majoritatea banilor din reclamele afisate in timpul clipurilor pe care le vizionezi. Pe langa faptul ca respectivele reclame sunt personalizate in functie de ceea ce ai vazut in trecut, clipurile care iti sunt sugerate sunt direct corelate cu preferintele tale in matere de videoclipuri. Daca ai cautat din intamplare un clip cu un mixer pentru a lua o decizie de achizitie informata pornind de la un review, acea vizionare iti va influenta pagina principala de pe YouTube pentru urmatoarele saptamani. Nu conteaza ca nu te-ai abonat la canalul pe care ai vazut pentru prima oara respectivul clip si este irelevant daca ti s-a parut sau nu concludent, arata Playtech.

Cum ferim cainii de atacul capuselor. Sfaturi importante de la veterinar Suntem in plin sezon al capuselor. Este important sa luam masuri de protectie si pentru animalele noastre. Rares Capitan, veterinar: „E o intrebare simpla, dar lucrurile sunt mai complicate de atat. Este un parazit destul de mic si nu ne este atat de facil sa vedem unde paraziteaza animalul. Si atunci trebuie sa respectam niste reguli inainte sa iesim in parc. Prima chestie pe lista este sa prevenim bolile transmise de capuse. Trebuie sa existe o protectie antiparazitara buna, de lunga durata. Sunt produse care se aplica pe animal, zgarzi sau pastile care fac acelasi lucru. Pot fi folosite si simultan, potrivit Stirile ProTv.

Mierea de albine, un adevarat medicament. Iata in ce boli e utila Mierea este un adjuvant excelent in tratamentul afectiunile respiratorii, dar si in cele hepatice, cardiace ori pentru cicatrizarea unor semne care apar din cauza acneei. „Mierea este un medicament natural fantastic. Atuul sau este ca omoara bacterii, insa nu afecteaza tesutul”spune dr. Matthew Dryden. Daca boala nu e asociata cu diabet, mierea e buna si pentru cardiaci, fiind un excelent tonic pentru muschiul cardiac. Chiar si o palpitatie usoara se linisteste cu o lingurita de miere dizolvata intr-un pahar cu apa. In cazul diabeticilor, medicii recomanda mierea de salcam. „E buna o lingurita de miere dupa ce bolnavii insulino-dependenti isi administreaza doza de insulina si li se declanseaza acea hipoglicemie care ii obliga sa manance imediat”, spune doctor biochimist Cristina Mateescu, director de comunicare la Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Apicultura din Bucuresti, scrie Doctorul Zilei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro