Faze tari: Un ingrijitor de la o gradina zoologica a fost batut de un cimpanzeu; Reclama interactiva cu Fuego prin care il pui sa faca diverse lucruri; Sireturile si guma de mestecat utilizate de un barbat pentru confectionarea bijuteriilor
Sireturile si guma de mestecat utilizate de un barbat pentru confectionarea bijuteriilor. Un bijutier rus a confectionat bijuterii din sireturi si guma de mestecat, in amintirea anilor 1990. Bijutierul rus Diana Dzhanelli a lansat o noua colectie de bijuterii intitulata „Elegant”, inspirata din cultura ruseasca a anilor 1990. Din colectia inedita fac parte bratari, care pot fi purtate si ca chokere, legate cu sireturi negre sau colorate sau corzi care au la capete un aglet sau aiglet (aglet provine din franceza veche de la aguillette sau aiguillette) din aur alb, cu diamante, cu pietre si cu denumirea brandului „Lihie” gravata, scrie Rador. Amintim ca chokerele sunt sunt in mare trend, fiind la moda la categoria fancy, „a must”, in aceasta perioada, potrivitdescopera.ro.
Un ingrijitor de la o gradina zoologica a fost batut de un cimpanzeu. Un cimpanzeu l-a batut si l-a muscat de-o ureche pe ingrijitorul unei gradini zoologice, dupa ce ar fi crezut ca barbatul a flirtat cu partenera sa, Julieta. Cimpanzeul, pe nume Romeo, s-a infuriat in cusca, atunci cand partenera sa a incercat sa il sarute pe ingrijitorul Sergey. Incidentul a avut la o gradina zoologica din Ucraina, conform The Sun. Cand ingrijitorul a intrat in cusca, ca sa desparta cele doua primate, Romeo s-a napustit asupra, muscandu-i degetele si o parte din ureche. De asemenea, Sergey s-a ales si cu un ochi invinetit, potrivitStirile ProTV.
Electricitatea poate fi produsa din lacrimi si saliva. O echipa de specialisti a descoperit ca prin aplicarea presiunii asupra unei proteine din albusul oualor si al lacrimilor poate fi generata electricitate. Cristelele de lizozim, o proteina care se regaseste in abundenta in albusul oualor, lacrimi, saliva si laptele mamiferelor pot genera electricitate atunci cand sunt presate. Abilitatea de generare a electricitatii prin intermediul aplicarii presiunii, cunoscuta ca piezoelectricitate directa, este o proprietate a materialelor precum cuartul, care pot converti energia mecanica in energie electrica. Science Daily noteaza ca astfel de materiale sunt utilizate in diferite aplicatii, precum rezonatoare si vibratoare aflate in telefoane mobile si sonare, spunedescopera.ro.
Reclama interactiva cu Fuego prin care il pui sa faca diverse lucruri. Fuego ajunge in prima reclama mai serioasa din Romania si, partea mai buna, il poti pune sa faca diverse lucruri pentru tine prin videouri interactive. Daca n-ai auzit macar o gluma cu „impodobeste, mama, bradul” sau n-ai vazut vreun meme cu asa ceva si Fuego, se prea poate ca nu esti roman adevarat. Cantaretul e vedeta nu doar pentru publicul lui care vine la concerte, dar si pentru internet. Si daca tot a ajuns atat de cunoscut, pana si la oameni mai tineri de pe internet, KFC l-a bagat intr-o campanie publicitara careia i-a spus „Tine-l ocupat pe Fuego”, conformplaytech.
Un politist american a ajutat un sconcs care avea capul blocat intr-un pahar. Obisnuit sa-si asume riscuri pentru a salva oamenii aflati in situatii dificile, un politist american a facut acelasi lucru si cu un sconcs. A vazut animalul care se plimba pe sosea cu un pahar de hartie pe cap si a actionat. In pahar fusese inghetata, iar mamiferul a incercat, probabil, sa linga ce mai ramasese in el. Doar ca n-a calculat bine si n-a mai putut sa-si scoata capul. Politistul s-a apropiat incet, a tras de pahar si a reusit sa-l elibereze. Initial, sconcsul a luat pozitia de atac, dar, este posibil sa isi fi dat seama ca omul l-a ajutat si nu l-a mai improscat cu lichidul urat mirositor. In schimb, s-a facut nevazut printre tufisuri, informeazaStirile ProTV.
Dacia D6 e masina romaneasca de care probabil n-ai auzit. Daca vrei sa fii sigur de ceva in Romania, atunci marca Dacia e acel lucru. De la masinile folosite de toti la modelele prototip, care n-au mai ajuns pe piata, automobilul romanesc va sta mult timp in umbra acestui nume. Acum, e timpul sa afli despre Dacia D6 Estafette. Dacia D6 putea fi masina perfecta pentru hipioti din Romania comunista. N-a ajuns niciodata atat de cunoscuta ca modelul Volkswagen, dar, data fiind disponibilitatea limitata, a ajuns vedeta in felul ei. Ca multe alte idei implementate de uzina Dacia in comunism si aceasta este preluata dupa Renault, mai precis modelul Estafette (nume care a fost lipit si de Dacia D6). A fost asamblata in Romania intre 1975 si 1978 si au fost realizate 642 de exemplare (alte surse dau circa 800 de unitati), informeazaplaytech.