Sari direct la conținut

​Utile: Trei exercitii care te scapa de balonare; Laptele din orez te ajuta sa arzi calorii toata ziua. Iata cum se obtine; Cum e mai ieftin: cu taxiul sau cu masina personala?

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Trei exercitii care te scapa de balonare Incalzirea – Stai pe varfuri, cu genunchii indoiti. Pentru a nu tensiona prea tare musculatura, pune-ti sub talpi o patura sau o perna. Intoarce-te cu trunchiul spre dreapta si fa o miscare a capului ca atunci cand privesti peste umar. Repeta miscarea si pe partea stanga. Fa aceste exercitii de cinci ori, pe fiecare parte. Pune-ti mana stanga deasupra capului si indoaie corpul usor. Repeta miscarea de cinci ori. Fa acelasi exercitiu si pe partea stanga. Pozitia copilului – Stai asezata in genunchi si intinde bratele si mainile in fata. Sezutul trebuie sa fie pozitionat pe calcaie, dar daca iti este prea greu sa executi miscarea poti incerca sa departezi genunchii, in timp ce varfurile picioarelor le tii aporpiate. Continua sa inspiri si sa expiri normal, fara sa fortezi, scrie Unica.

Laptele din orez te ajuta sa arzi calorii toata ziua. Iata cum se obtine Nu doar laptele din orez este bogat din punct de vedere nutritiv, dar este si delicios si te ajuta sa arzi calorii toata ziua. In plus se obtine foarte usor. Iata si alte beneficii: Este slab in grasimi si ajuta la reducerea colesterolului; Ajuta la absorbtia vitaminelor; Ebenefic pentru sistemul imunitar; Este ideal pentru pacientii care sufera de gastrita sau alte boli de stomac, deoarece se digera foarte usor; Asigura doza zilnica de vitamina D. Cum obtii laptele din orez? Ai nevoie de 1 ceasca de orez brun sau alb; 8 cani de apa; 2 linguri de ulei de floarea soarelui; 4 linguri de miere. Pune apa pe foc, iar cand da in clocot adauga orezul. Lasa-l la foc mic sa fiarba aproximativ 2 ore, apoi opreste focul. Lasa=l sa se raceasca si scurge apa. Pune amestecul in blender pana obtii o pasta. Adauga apoi uleiul de floarea soarelui si mierea. Bea 2 pahare de lapte pe zi, informeaza Doctorul Zilei.

Cum e mai ieftin: cu taxiul sau cu masina personala? Iata o dilema pe care o are oricine circula in fiecare zi cu masina: e mai rentabil sa iei taxiul pana la birou sau mai bine mergi cu masina personala? Surprinzator (sau poate nu!), costurile sunt cam aceleasi daca mergi in jur de 7.000 de kilometri pe an. Dincolo de aspectul financiar, balanta tinde sa se egalizeze si la capitolul comoditate. Daca masina personala iti asigura confort si mobilitate la orice ora din zi si din noapte, taxiul te scapa de stres, amenzi, nervii din trafic sau grija locului de parcare. E drept, varianta galbena nu te prea ajuta cand vrei sa pleci in alta localitate, de exemplu. La un calcul rapid, pornind de la ipoteza ca ai de parcurs, zilnic, 20 km, dus-intors, taxiul costa dublu in raport cu masina, scrie Libertatea.

Ai probleme cu stomacul? Iata ce vitamina iti lipseste Suferi de balonare sau te-ai constipat, iar asta ti se intampla tot mai des in ultima perioada? Cel mai probabil colonul tau nu mai functioneaza asa cum trebuie, iar acesta poate fi efectul deficitului unui anumit tip de vitamine. Intr-un studiu realizat de specialisti din Statele Unite ale Americii, se arata ca 82 la suta sufera de sindromul colonului iritabil, de altfel motivul simptomelor enumerate mai sus, aveau deficit de vitamina D. Potrivit cercetarii, cu cat era mai scazut nivelul de vitamina D, cu atat simptomele erau mai acute. Nu s-a stabilit legatura exacta dintre afectiune si lipsa acestei vitamine, insa Bernard Corfe, coautor al cercetarii, sustine ca bolile inflamatorii ale colonului sau chiar cancerul de colon sau rectal sunt prezente la persoanele care au un nivel scazut de vitamina D, integral pe Unica.

Ce rol joaca inteligenta emotionala in cuplu Se vorbeste tot mai mult despre conceptul de inteligenta emotionala, dar ce se inseamna el pentru cupluri? Cu cat un cuplu, ca intreg, sta mai bine la acest capitol, cu atat sansele ca el sa reziste in timp sunt mai mari. Ce este inteligenta emotionala in cuplu ? Desi am fi incinate sa gandim astfel, ceea ce face o relatie sa functioneze nu este neaparat nivelul de educatie sau statutul social al partenerilor. Acele cupluri reziliente, care reusesc sa ramana focalizate asupra aspectelor pozitive care le-au unit si care le leaga in continuare, trecand peste aspectele negative, sunt cuplurile inteligente emotional, scrie Psychologies.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro