Sari direct la conținut

ASUS ExpertBook P5 (P5405): Când inteligența naturală o întâlnește pe cea artificială

ASUS ExpertBook P5 (P5405): Când inteligența naturală o întâlnește pe cea artificială
ASUS ExpertBook P5 (P5405) Foto: ASUS România

Un exemplu foarte concludent a ce anume se întâmplă când inteligența naturală se întâlnește cu cea artificială este situația în care ai nevoie de un upgrade și alegi noul ASUS ExpertBook P5 (P5405). Asta arată că știi să apreciezi un produs dincolo de aparențe. Pentru că acest laptop nu este doar un dispozitiv suplu, elegant și minimalist cu care să-ți impresionezi colegii și/sau clienții, ci ascunde o considerabilă putere de calcul, capabilă să-ți potențeze toate activitățile productive cu algoritmii imbatabili ai AI. Procesorul de ultimă generație al acestui laptop include o unitate de procesare neurală (NPU), care facilitează calculele masive necesare funcțiilor AI.

Mai precis,  noua generație de procesoare Intel® Core™ Ultra cu care este dotat acest laptop Copilot+ poate oferi o creștere impresionantă de până la 3 ori a performanței AI față de generația anterioară și până la 120 TOPS (tera operațiuni pe secundă) în total, pe întreaga platformă.

Fiind un laptop business, acest model vizează în special utilizatorii din mediul de afaceri, precum un start-up, afacerile mici pe cale să crească sau utilizatorii profesioniști cu o experiență considerabilă. Dar aria de expertiză AI poate acoperi lesne aplicații din sfera educației, dar și vastul domeniu al divertismentului.

Nume de cod: versatilitatea

Versatilitatea excelentă de care dă dovadă ASUS ExpertBook P5 se datorează și designului atemporal cu finisaje precis executate, care se asortează cu orice mediu, fie el unul profesional, într-un birou sau la o întâlnire de afaceri, sau unul privat pentru cei ce lucrează de acasă sau sunt frecvent în deplasare. Echipa de designeri și ingineri din cadrul ASUS a proiectat un dispozitiv cu un grad mai mare de durabilitate, securitate și ergonomie pentru lucru decât în cazul laptopurilor consumer obișnuite.

Citește mai mult pe Startupcafe.ro

Articol susținut de ASUS România