Faze tari: ”Finala” celor mai tari reclame, la Super Bowl; De ce jumătate din utilizatorii de Facebook ar putea fi falși; Selfie-ul prin care robotul Curiosity îşi marchează începutul unei noi explorări
”Finala” celor mai tari reclame, la Super Bowl. Cele mai scumpe reclame din lume vor fi difuzate la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american! Publicitatea este o parte esenţială a celui mai important eveniment sportiv din Statele Unite, care va avea loc duminică noapte, scrie Observator.
De ce jumătate din utilizatorii de Facebook ar putea fi falși. De mai multe ori s-a speculat că o parte signifiantă din utilizatorii de Facebook ar fi, de fapt, falși. Recent, criticul Aaron Greenspan a readus în discuție această posibilitate. Greenspan, fost coleg de clasă al lui Mark Zuckerberg, din vremea când amândoi mergeau la Universitatea Harvard, a subliniat faptul că Facebook nu poate măsura cu acuratețe numărul real de utilizatori adevărați (adică care există și în realitate) și că gigantul de social media supraestimează cu mult numărul de utilizatori activi reali, scrie Playtech.
Selfie-ul prin care robotul Curiosity îşi marchează începutul unei noi explorări. Oricine îşi editează selfie-urile pentru a surprinde cea mai bună parte, iar roverul Curiosity de pe planeta Marte nu face excepţie de la acest lucru. Robotul de pe lumea extraterestră a trimis recent către Terra un „selfie” ce marchează ultimele zile ale sale pe culmea Vera Rubin, scrie Descoperă.ro.
Pensionar devenit milionar după ce a descoperit un calcul. Un cuplu de pensionari din Michigan a devenit milionar după ce a folosit un calcul simplu pentru a câștiga la loterie. Înainte să iasă la pensie, Jerry și Marge Selbee erau proprietarii unui magazin alimentar în orășelul din Statele Unite. Cei doi au reușit să se îmbogățească după ce au descoperit un simplu calcul, scrie Știrile Protv.
Primele rezultate ale studiului care va dura 500 de ani. În 2014, cercetătorii din Scoția, Germania și Statele Unite ale Americii s-au hotărât să înceapă un studiu care să se extindă pe 500 de ani. La cinci ani de la începerea lui, aceștia au venit cu primele rezultate. Cercetarea are ca scop descoperirea duratei de timp în care microbii pot rezista în izolare, scrie Playtech.