Sari direct la conținut

Nicolae Ciucă: Tinerii vor schimbarea, oameni buni, şi când vă spun chestiunea asta mă trec fiorii

HotNews.ro
Liderul PNL, Nicolae Ciuca, Foto: Inquam Photos / Saul Pop
Liderul PNL, Nicolae Ciuca, Foto: Inquam Photos / Saul Pop

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, sâmbătă, la Dăbuleni, în judeţul Dolj, că îl „trec fiorii” când vede tinerii implicaţi în politică, ce vor schimbare.

El a spus că în zona Olteniei nimeni nu vorbeşte despre digitalizare, în timp ce în alte regiuni, cu administraţii liberale, digitalizarea a fost deja implementată cu succes, conform News.ro.

„Uitaţi-vă în sală, bravo, foarte mulţi tineri. Tinerii vor schimbarea, oameni buni, şi când vă spun chestiunea asta, mă trec fiorii. Tinerii vor schimbarea pentru că ei aşteaptă de la noi, ceva mai bun. Suntem cu ei la masă, suntem cu ei printre noi şi aşteaptă de la noi să le dăm ceva mai bun, să le dăm un viitor, să le dăm o siguranţă, să le dăm predictibilitate.

Nu poţi să faci chestiunea asta dacă nu există nicio perspectivă de dezvoltare. Nu avem cum, dacă nu există nicio perspectivă de consolidare şi modernizarea învăţământului, de acces la servicii medicale”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale în localitatea Dăbuleni.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro