Sari direct la conținut

Bărbat reţinut la Timişoara în cazul omului de afaceri din Sibiu omorât în bătaie în propria casă

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat reţinut în Timişoara a fost dus la audieri în Sibiu în dosarul privind agresiunea asupra omului de afaceri bătut şi jefuit, care ulterior a murit la spital, au declarat miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare.

Fapta – la care ar fi participat trei indivizi – a avut loc în 6 noiembrie, iar încă nu au fost prinşi. Aceştia purtau cagule, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din Sibiu.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi bani, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, care nu au fost lovite.

Afaceristul sibian a decedat la spital ca urmare a rănilor suferite.

  • „Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară `în rem`, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor.
  • Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei. (…) La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, a transmis marți Parchetul Tribunalului Sibiu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro