Sari direct la conținut

Intervenție în București după ce polițiștii au fost alertați de prezența unei grenade pe trotuar. Elevii de la școala din apropiere, evacuați

HotNews.ro
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Polițiștii au fost alertați miercuri dimineață prin 112 privind prezența unui grenade pe trotuar în dreptul unei clădiri din Sectorul 3. Sosiți la fața locului, ei au constatat că cele sesizate se confirmă și au decis restricționarea traficului și evacuarea elevilor și profesorilor de la o școală din apropiere, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Angajații din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, și a constatat că acesta nu prezintă niciun pericol.

„În această dimineață, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil”, transmite Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiști care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada.

Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate.

„La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului”, precizează Poliția Capitalei.

Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt. (Foto: Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro