Sari direct la conținut

VIDEO Anchetă după ce Diana Șoșoacă s-a filmat în uniformă militară, pe o motocicletă a Poliției

HotNews.ro
Diana Sosoaca pe motocicleta unui politist, Foto: Captura video
Diana Sosoaca pe motocicleta unui politist, Foto: Captura video

Poliția Română a anunțat joi seară că face verificări după ce senatoarea Diana Șoșoacă – candidat la Primăria Capitalei – s-a filmat în uniformă militară, pe o motocicletă a Poliției.

Diana Șoșoacă a publicat, pe conturile sale de pe rețelele sociale, un clip în care apare în uniformă militară, pe o motocicletă cu însemnele Poliției Române.

Poliția a anunțat joi seară că face o anchetă internă, în urma imaginilor cu senatoarea candidat care folosește motocicleta de serviciu a unui polițist.

„Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice. De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii privind Statutul Polițistului. Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, a transmis Poliția Română.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro