Sari direct la conținut

Sociologul Gelu Duminică, după ce Babasha a fost huiduit pe scenă la concertul Coldplay: Bre, asta e România în toată splendoarea ei!

HotNews.ro
Sociologul Gelu Duminică, după ce Babasha a fost huiduit pe scenă la concertul Coldplay: Bre, asta e România în toată splendoarea ei!
Gelu Duminică Foto: Inquam Photos / Malina Norocea

Sociologul Gelu Duminică a recționat pe miercuri seară după ce cântărețul de manele Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay de la București. Acesta a sugerat că cei care au reacționat negativ la prezența tânărului pe scenă sunt ipocriți.

„O „manea” cântată de un tip care a performat acompaniat de solistul Coldplay a fost huiduită vehement de o parte din stadion timp de câteva minute.

Bineînțeles, după eveniment cei care au huiduit se duc să mănânce o saorma cu de toate și să bea o bere la Hanul Drumețului”, a scris Gelu Duminică pe Facebook.

„Bre, asta e România în toată splendoarea ei!”, a apreciat Duminică.

Un moment inedit a avut loc miercuri searăla concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele.

O parte a publicului a început să fluiere cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze.

În momentul prezentării, Chris a spus că a văzut mai mulți artiști stradali în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”. Apoi, a aprofundat căutarea pe Youtube și așa a ajuns la Babasha pe care l-a invitat la spectacol și s-au împrietenit.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul.

Muzicianul se numește Babasha iar videoclipurile lui au milioane de vizualizări pe YouTube.

Acesta a spus că se bucură foarte mult de oportunitate, că va interpreta o melodie compusă de el și că speră să spargă barierele intre genurile muzicale din Romania.

Circa 50.000 de oameni au fost prezenți miercuri seară la concert.

INTERVIURILE HotNews.ro