Sari direct la conținut

Aplicația de asistent digital „mAiGreece” pentru turiști este acum disponibilă

HotNews.ro
Insula Thassos, Foto: Hotnews
Insula Thassos, Foto: Hotnews

Aplicația „mAiGreece”, un asistent digital personalizat, a devenit disponibilă online luni pentru toți cei aflați în vacanță în Grecia.

Persoanele care vizitează Grecia pot descărca gratuit „mAiGreece” pe telefonul mobil sau pe tabletă prin App Store sau Play Store. Aceștia se pot conecta cu contul Google, Apple sau Facebook și își pot crea profilul personal selectând dintr-o serie de categorii, cum ar fi cultură, natură și alte tipuri de activități.

Turiștii pot interacționa cu mAiGreece într-un mod similar cu ChatGPT, trimițându-și întrebările în limba lor, fie în scris, fie verbal. Aplicația folosește, de asemenea, locația lor pentru a oferi informații bazate pe locul în care se află.

mAiGreece conține informații despre atracții, muzee, situri arheologice, plaje cu steag albastru, spitale și centre de sănătate, secții de poliție, ambasade și consulate, precum și conținutul de pe visitgreece.gr.

Are și un buton de urgență 112, care trimite un SMS către centrul de operațiuni al Ministerului Crizei Climatice și Protecției Civile cu localizarea geografică a utilizatorului.

Acesta acceptă 31 de limbi, cele 24 de limbi oficiale ale UE, precum și albaneză, chineză, japoneză, turcă, ebraică, arabă și coreeană.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro