Sari direct la conținut

Utile: Ce tip de piele prezinta cel mai mare risc de cancer; 3 greseli majore care provoaca probleme digestive; Cum iti dai seama ca ouale cumparate sunt de la o gaina bolnava

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Ce tip de piele prezinta cel mai mare risc de cancer Toata lumea poate face aceasta boala, insa medicii clasifica tipurile de piele de la 1 la 6, pentru a stabili cine este mai expus. Potrivit Centrului de Control al Bolilor, oamenii din prima si a doua categorie au riscul cel mai mare. Daca te numeri printre cei care au tipul II de piele, te arzi usor cand stai la soare si nu prea te bronzezi. Ochii tau sunt albastri, gri sau verzi, iar culoarea parului este blond inchis sau maro deschis. Pielea ta este palida, ai tonuri aurii, iar in unele locuri ai pistrui. Pielea de tip I este cea mai expusa riscului de cancer si se arde la fiecare expunere la soare. Daca intri in aceasta categorie, nu reusesti niciodata sa te bronzezi. Ochii tai sunt albastru deschis, gri deschis sau verde deschis, parul tau este roscat, blond deschis sau blond, iar pielea ta este ivorie si are pistrui in unele zone, anunta Unica.

3 greseli majore care provoaca probleme digestive Amesteci proteinele cu amidonul – Explicatia aparitiei acestuia este simpla: amidonul si proteinele nu pot fi digerate in acelasi mod. Astfel, descompunerea proteinelor se face intr-un mediu acid, raspunzator de acest proces fiind acidul clorhidric. Descompunerea amidonului are loc doar in mediu alcalin, in prezenta anumitor enzime. Bei apa rece la masa – Bautul apei reci in timpul mesei este una dintre cele mai frecvente greseli care duc la aparitia unor probleme digestive. Apa rece perturba buna functionare a vaselor de sange. Acestea se contracta, iar sangele nu mai reuseste sa-si indeplineasca corect rolul. Astfel, enzimele din sange nu mai pot contribui in mod corespunzator la descompunerea alimentelor. Bei prea multa apa in timp ce mananci – Atunci cand alimentele consumate ajung in stomac, se secreta acid clorhidric, care contribuie la descompunerea acestora, favorizand, totodata, o digestie buna. Inghitirea unei cantitati mari de apa perturba, insa, actiunea acidului clorhidric si, in consecinta, functionarea intregului sistem digestiv, scrie Avantaje.

Cum iti dai seama ca ouale cumparate sunt de la o gaina bolnava Cum deosebesti ouale bune de ouale rele? Atunci cand cauti sa cumperi marfa de calitate de la un producator local sau sa cauti mai departe, este bine sa verifici urmatoarele:Densitatea si grosimea cojii – Daca doar daca apesi putin mai tare coaja si se crapa, nu cumpara marfa. Cu cat gaina mananca mai sanatos, cu atat coaja este mai tare. Asadar, un ou ce provine de la o gaina sanatoasa nu va crapa foarte usor. Culoarea galbenusului – Suntem obisnuiti sa cumparam oua al caror galbenus este destul de deschis la culoare, uneori chiar spre nuanta albulsului. Aceasta nu este chiar culoarea cea mai buna pentu un ou. O marfa de calitate va fi de un galben inchis. Integral pe Unica.

Cum scapi de grasimea de pe burta si solduri cu ajutorul unei metode banale Oamenii de stiinta au dezvaluit faptul ca grasimea de pe burta si solduri poate fi eliminata relativ usor prin expunerea la temperaturi joase. Acestea accelereaza cu aproximativ 300% arderea grasimilor. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Maastricht sustin ca arderea grasimilor poate fi stimulata daca se aplica pe zonele vizate saculeti de gheata timp de 30-60 de minute. Acest proces se repeta zilnic, timp de doua saptamani.In acest fel, temperatura pielii va scadea, ceea ce va favoriza transformarea grasimii albe in grasime maro, mult mai usor de metabolizat de catre organism, scrie Avantaje.

4 motive pentru care crezi ca nu esti un parinte bun Nu petrec destul timp cu copilul meu – Incearca sa acorzi atentie celui mic in momentele in care esti acasa si sa te implici in activitatile dorite de el. Uneori, timpul putin, daca este de calitate, este mai valoros. Il pedepsesc, deci sunt un parinte rau – Evita sa fii dur, chiar daca esti stresat si fii mereu atent la ceea ce spui, intrucat impactul asupra copilului este unul mare. De asemenea, regulile, sunt si ele facute pentru a fi revizuite. Vezi daca le poti adapta tinand cont si de dorintele si nevoile copilului tau. O parte din timpul liber mi-l dedic mie – Pastreaza o balanta intre timpul acordat tie si timpul acordat copilului. Mai mult, incearca sa il integrezi, acolo unde se poate, in activitatile si preocuparile tale. Nu ii pot oferi lucruri pe care alti copii le au – Daca iti doresti o viata mai buna pentru copilul tau, educa-l cu grija, ofera-i stabilitate emotionala si cladeste-i o imagine de sine sanatoasa. Sunt avantaje pe care banii nu le pot substitui, cu efecte mult mai bune pe termen lung, informeaza Psychologies.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro