Sari direct la conținut

Utile: De ce sa nu arunci apa in care fierbi orezul; Skype iti traduce automat conversatiile, ca sa te intelegi cu oricine din lumea asta; Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

De ce sa nu arunci apa in care fierbi orezul Inca din Antichitate, chinezii foloseau apa in care fierbeau orezul pentru a avea o sanatate de fier. Ei credeau ca este buna pentru par, piele si imunitate, iar aceste proprietati sunt recunoscute si in zilele noastre. Apa cu orez are rolul de a regla temperatura corpului si protejeaza impotriva cancerului. Este buna si pentru scaderea tensiunii arteriala, trateaza gastroenterita, creste puterea de concentrare si iti da energie. Apa cu orez este buna si daca vrei sa scapi de constipatie. Apa cu orez poate fi folosita ca tonic pentru fata, deoarece iti mentine tenul catifelat si stralucitor. Inmoaie o discheta demachianta in apa miraculoasa si aplic-o pe toata fata, dupa ce ai curatat-o. Te va scapa si de petele de pe fata, scrie Unica.

Skype iti traduce automat conversatiile, ca sa te intelegi cu oricine din lumea asta Microsoft a lansat Skype Translator acum aproape un an de zile sub forma unei aplicatii de sine statatoare, construita pentru Windows 8. Acum, compania integreaza optiunea de traducere direct in versiunea desktop a aplicatiei Skype, devenind astfel disponibila pentru utilizatorii de Windows 7, Windows 8 si Windows 10. In decursul saptamanilor ce urmeaza, Microsoft va lansa o actualizare pentru varianta desktop a aplicatiei Skype, iar un buton pentru traducere va aparea in fereastra de conversatie. Poti activa traducerea atat pentru mesajele vocale, cat si pentru cele scrise. Cele din urma beneficiaza de 50 de limbi in care vor putea fi traduse, asa ca iti poti face prieteni din toate colturile lumii, anunta Playtech.

Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer au urmatoarele proprietati: Ghimbirul este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce tumorile, fiind mai eficace chiar decat unele medicamente prescrise in cancer. Studiile pe soareci afectati de aceasta maladie, carora li s-au administrat ghimbir, au demonstrat faptul ca acest condiment a redus considerabil inflamatia. In acelasi timp, antioxidantii continuti au contribuit la ameliorarea starii de sanatate. In plus, spre deosebire de medicamentele prescrise in cancer, ghimbirul nu are efecte secundare. Mierea de albine contine flavonoide si compusi fenolici care impiedica multiplicarea celulelor canceroase. Spre deosebire de citostatice, care distrug atat celulele canceroase, cat si pe cele sanatoase, mierea de albine distruge celulele bolnave fara a le ataca pe cele sanatoase, ceea ce reduce numarul efectelor secundare, scrie Avantaje.

De ce nu ar trebui sa iti faci patul niciodata In timpul noptii, stai cateva ore in pat, iar caldura emanata de corpul tau creeaza un mediu umed, perfect pentru reproducerea acarienilor. Cercetatorii au constatat ca un mod de a reduce inmultirea acestor microorganisme este sa nu mai faci patul. „Stim ca acarienii supravietuiesc numai daca iau apa din atmosfera, iar pentru asta, se folosesc de glandele noastre. Atunci cand nu iti faci patul, lasi salteaua si cearsafurile sa se usuce si provoci deshidratarea acarienilor si uciderea lor”, a explicat dr. Stephen Pretlove pentru BBC. Acarienii sunt microorganisme care se hranesc cu celule de piele moarte si se dezvolta in medii umede si calduroase. O proteina care se gaseste pe corpul lor poate provoca alergii la oameni, iritatii si inflamatii ale cailor nazale. Sunt raspanditi peste tot, nu prea ai cum sa ii eviti, insa cand se gasesc in numar mare, pot provoca probleme de sanatate. Integral pe Unica.

Uterul matern – primul centru de studiu al limbilor straine Conform studiului realizat de Christine Moon (profesor de psihologie la Universitatea Pacific Lutheran in Tacoma,Washington), bebelusii incep sa absoarba limba vorbita inca din uterul matern, mai exact de la 30 de saptamani. Din acel moment, toate mecanismele cerebrale responsabile de auzul bebelusului devin perfect functionale, iar fatul mai are inca 10 saptamani pentru a asimila nu doar vocea, ci si sunetele limbii/limbilor vorbite de parinti. Patricia Kuhl (co-director „Institute for Learning & Brain Scienses” a Universitatii Washington) sustine ca „sunetele vocale din discursul matern sunt cel mai rapid interceptate de fat”. Studiul ofera dovezi cruciale legate de procesul de invatare intrauterina care permite bebelusului deja in primele ore dupa nastere sa diferentieze sunetele limbii materne de o limba straina. Integral pe Psychologies.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro