Sari direct la conținut

Utile: Detoxifierea rinichilor cu patrunjel; Cum iti strica parul dusul de zi cu zi; Profita de energia noptii

HotNews.ro
Utile - Colaj Foto, Foto: Colaj foto
Utile - Colaj Foto, Foto: Colaj foto

Detoxifierea rinichilor cu patrunjel Rinichii sunt organe foarte importante si sensibile la toxinele din corpul tau. Vezi cum sa-ti detoxifici rinichii cu patrunjel si alte sfaturi pentru sanatate. Patrunjelul contine multe vitamine si minerale. Sucul de patrunjel este versiunea concentrata a plantei consumate in supe, salate si aperitive. Patrunjelul contine o gama variata de vitamine, minerale, antioxidanti naturali, enzime, clorofila si uleiuri volatile. Printre cele mai importante beneficii ale patrunjelului pentru organismul uman se numara intarirea imunitatii si curatarea rinichilor de toxine, precum si detoxifierea ficatului. Contraindicatii ale sucului de patrunjel. Desi foarte util in curele de detoxifiere, mai ales daca vrei sa scapi de toxinele si reziduurile acumulate in rinichi, patrunjelul sub forma de suc concentrat nu este recomandat in cazul femeilor gravide si al persoanelor care se afla sub tratament cu anticoagulante. In cazul persoanelor care sufera de boli de rinichi, trebuie luate masuri speciale si consultati medicii specialisti ai acestora, recomanda Unica.ro.

Cum iti strica parul dusul de zi cu zi Mici obiceiuri de ingrijire personala din timpul dusului, precum si calitatea apei iti pot strica parul. S-a intamplat vreodata ca dupa dus cu spalat pe cap cu tot parul sa stea mai rau decat inainte de dus? Nu e vorba de igiena, ci modul in care faci dus ce dauneaza frumusetii podoabei capilare. Iata principalii factori care tin de obiceiul de a face dus care-ti strica parul! Stai prea mult sub dus. Igiena personala este esentiala, dar exista niste limite de timp in ceea ce priveste obiceiurile de curatenie. Si asta e perfect valabil si pentru dus. Daca stai prea mult sub dus, parul se deshidrateaza, mai ales daca apa este fierbinte. Dermatologul Sandy Johnson recomanda limitarea timpului petrecut sub dus la cel mult 10 minute pe zi pentru evitarea uscarii parul. Orice dus care depaseste 10 minute petrecute sub apa calda indeparteaza grasimile naturale ale podoabei capilare ce, in mod normal, protejeaza parul de deshidratare, integral pe DoctorulZilei.ro.

Vrei un laptop second-hand? Specialistii IT te invata la ce sa fii atent atunci cand te decizi sa-ti cumperi un astfel de computer Nu ai bani de un laptop nou si performant, dar iti doresti un astfel de computer fie el si second-hand? Specialistii IT te sfatuiesc cum sa procedezi daca vrei sa-ti cumperi un laptop la mana a doua, astfel incat sa nu arunci banii pe fereastra. . Aspectul exterior: inainte sa iti cumperi laptopul, analizeaza- l si din punct de vedere al aspectului exterior. Colturile sunt importante, crapaturile sau juliturile pot fi semnele unei cazaturi anterioare, a unei accidentari despre care nu stii nimic. Verifica orice nereguli legate de aspect – taste lipsa, zgarieturi, urme de uzura. Ecranul trebuie sa fie fara zgarieturi sau pixeli morti, trebuie sa aiba o luminozitate buna, uniforma si sa nu palpaie. 2. Perifericele trebuie sa fie in stare buna. Ruleaza un CD pentru a vedea cum functioneaza CDROM- ul. Verifica boxele si sunetul. Daca detine si webcam, nu ar strica sa o testezi, integral pe Libertatea.ro.

Profita de energia noptii Atunci cand dormi, organismul tau… se trezeste! Celule, hormoni, neuroni repara, compenseaza, regenereaza si ajuta la refacerea fizica si psihica. Pentru ca toate acestea sa poata lucra, conditia este sa dormi bine. Cand erai copil, parintii sau bunicii iti citeau povesti in care, pe timpul noptii jucariile capatau viata, faceau tot felul de pozne si se distrau de minune. Iar dimineata totul revenea la normal. Aceste povesti sunt aproape adevarate, pentru ca, in timpul somnului, celulele si hormonii lucreaza. Datorita cronobiologiei, care studiaza ciclurile noastre interne inca din anii ’60, cunoastem faptul ca organismul nostru este reglat de catre sincronizatori externi ca lumina si intunericul, caldura si frigul, ziua si noaptea. In timpul somnului, creierul se regenereaza, hormonii se activeaza si pielea isi gaseste resursele, scrie Psychologies.ro.

Ce sa nu postezi niciodata pe facebook Internetul e un loc mare, plin de tot feluld e oameni. Iata ce ar trebui sa eviti sa faci public cu usurinta pe retelele de socializare. Vezi ce sa nu postezi niciodata pe Facebook, daca tii la cariera ta si la intimitate. Conversatii personale. Desi nu exista un manual de eticheta pe retelele de socializare, toata lumea stie ca macar conversatiile private transmise prin mesaje private trebuie sa ramana asa. Nu te apuca sa postezi pe public mesaje de la fostul sau de la un prieten care te-a suparat.Nici tu nu ai vrea ca cineva sa arate lumii intregi ce spui cand crezi ca nu te aude decat interlocutorul. Planuri sociale. Sa lasi pe toata lumea sa iti cunoasca programul din agenda nu este o idee buna. Gandeste-te ca hotii pot afla ca ai plecat pentru o saptamana in Grecia in vacanta si ca te intorci abia sambata, la ora 23. Sau poate ai un fost iubit gelos si il lasi sa afle cand ai intalnire cu un tip nou. Nu este ok nici sa anunti public o petrecere la care nu este toata lumea invitata, integral pe Unica.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro