Utile: Trimite SMS-uri gratuit cu Yahoo Messenger; Cum sa iti maresti sanii fara silicon; Cum sa-ti faci nunta cu sponsori
Cum sa-ti faci nunta cu sponsori. Cuplurile care vor sa se casatoreasca dar nu au bani ar putea recurge la o metoda importata din SUA: gasirea unui sponsor care sa le achite facturile. Afacerea functioneaza simplu: diferite companii furnizeaza o parte din materialele necesare unei nunti, cum ar fi aranjamentele florale, invitatiile, fotografiile si mancarea sau pot sa achite partial cheltuielile evenimentului, in schimbul unor servicii de publicitate. Metodele prin care sponsorul se poate promova in cadrul nuntilor sunt diferite: de la panouri publicitare pe care sunt trecute numele sponsorilor si pana la mese special create pentru aceste companii, de la care invitatii isi pot lua brosuri sau alte materiale promotionale. De obicei sunt utilizate si forme simple de publicitate, cum ar fi amplasarea unor logo-uri imense pe masina mirilor. Nuntile sponsorizate au aparut in America inca din 2004, o data cu nunta prezentatoarei TV Star Jones. In schimbul mediatizarii primite in cadrul acestui eveniment, 13 corporatii au oferit miresei imbracaminte pentru ceremonie, dar si diferite lucruri necesare pentru organizarea petrecerii, informeaza Romania libera.
Trimite SMS-uri gratuit cu Yahoo Messenger. Cel mai popular messenger in randul utilizatorilor din Romania, Yahoo Messenger, are de ceva vreme si o versiune mobila. Nu ma refer la vreo aplicatie, ci la site-ul pentru telefoane mobile. Incepand de azi, acesta, Yahoo Messenger mobile web, ofera posibilitatea trimiterii de SMS-uri gratuite. Pentru a accesa site-ul mobile de Yahoo Messenger, trebuie sa intri de pe telefon la adresa m.yahoo.com/messenger. Ca sa poti trimite un SMS gratuit unuia din prietenii pe care ii ai pe lista de Yahoo Messenger trebuie ca in agenda sa fie trecut si numarul de telefon al respectivului, potrivit Gandul.
Macho de Romania: sex prost, dar lauda multa. Multi dintre barbatii romani se cred adevarati „artisti” in pat. Studiile spun insa ca de multe ori este doar o impresie. Barbatii romani se declara in proportie de 68% adeptii amorului, dar il fac mai rar decat se lauda. Iulia a fost revoltata cand a citit un articol in care un barbat spunea ca este o adevarata provocare sa-ti faci partenera sa zica „da”, in loc de „ma doare capul”, „sunt obosita” sau „am avut o zi ingrozitoare”. L-a catalogat imediat pe autor: „un macho care nu vrea decat, asa cum spune chiar el, „putina actiune”. Psihologul Gabriela Nita spune ca barbatii romani stau prost la capitolul sexualitate. „Atentie, nu la sex! Fac sex, dar prost! Desi senzatia lor e ca „stiu tot”, deseori fac educatie sexuala cu domnii care solicita terapie”, spune psihologul, care precizeaza insa ca nu trebuie sa se inteleaga ca barbatul roman e impotent, transmite Adevarul.
Cum sa iti maresti sanii fara silicon. Implanturile cu silicon, tratamentele hormonale si cremele miraculoase sunt modalitatile la care apeleaza femeile pentru a-si mari bustul. Un grup de cercetatori japonezi sustin ca aceste metode vor fi date uitarii, deoarece au constatat ca celulele stem promit marirea cu pana la 4 centimetri in circumferinta sanului. Desi studiile clinice nu s-au terminat, oamenii de stiinta sustin ca aceasta este o metoda sigura de marirea sanilor pe o perioada nedeterminata. Potrivit acestora, celulele stem se absorb destul de greu de catre organism, iar bustul isi pastreaza forma ferma. Un alt avantaj al acestei metode este faptul ca pacienta nu va fi supusa unei interventii chirurgicale, ci va fi injectata cu celule stem, astfel nu va exista o perioada de refacere a organismului dupa operatie, anunta Gandul.
Sonorizarea casei – de la tehnologie la stil. In spatiul intim de acasa, gandit dupa toate criteriile unui ambient cat mai modern si confortabil, uneori cu eforturi financiare substantiale, ce poate fi mai placut decat asigurarea unui ambient muzical cat mai adecvat? Pana nu de mult, insa, cei care doreau acest lucru erau confruntati cu probleme mari de ordin estetic. Deoarece tehnologia si „stiinta” amenajarilor de interior au facut pasi importanti, ne-am adresat unui specialist care le stie pe amandoua, ing. Bogdan Olenici. Aparatura si boxele audio existente pe piata erau total nepotrivite cu atmosfera unui living modern, stirbind de cele mai multe ori tot efortul estetic realizat. Melomanul era confruntat cu problema amplasarii unor cutii negre cu multe difuzoare, de obicei exagerat de mari si disproportionate, alegand intre varianta de a-si calca peste bunul simt estetic sau a-si achizitiona un mini sistem pe care sa il ascunda in vreun colt al camerei, relateaza Romania libera.
Copiii din Europa incep sa foloseasca internetul la sapte ani. Copiii din Europa incep sa foloseasca internetul la sapte ani, dar numai unul din trei copii cu varste intre 9 si 12 ani cred ca sunt suficiente „lucruri interesante” online, potrivit unui studiu paneuropean publicat de Comisia Europeana. Studiul mai arata ca unul din opt copii au avut experiente neplacute online si nu au abilitatile de a folosi internetul. In urma acestor rezultate, reprezentantii Comisiei au lansat un concurs pentru a crea continuturi online de calitate pentru copii, care este deschis tuturor producatorilor de continuturi pentru internet din Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovenia si Spania. Copii care acum au 15-16 ani au declarat ca au accesat internetul de la varsta de 11 ani, in timp ce copii cu varste de 9-10 ani au spus ca au folosit prima oara internetul cand aveau sapte ani, relateaza Gandul.
Mediul si casele noastre. Casele noastre sunt influentate decisiv de factorii de mediu. In raport cu punctele cardinale, cu sensul vanturilor dominante si al precipitatiilor, casa va trebui orientata cat mai judicios, pentru a se favoriza aportul gratuit de energie, evitandu-se deschiderile de la fatade spre nord. In ceea ce priveste amplasamentul, proiectantul unei constructii ar trebui sa solicite constatari precum: valoarea emisiilor de radon din sol, distanta fata de haldele de steril sau zgura si directia vantului dominant, calitatea apelor subterane si a celor geotermale cand acestea sunt utilizate casnic. De asemenea, folosirea materialelor de constructie fara emisii radioactive, asigurarea etansarii cladirii fata de eventualele aporturi nedorite de gaze din sol, realizarea unei ventilari care sa duca la diminuarea noxelor, folosirea unor sisteme de incalzire care sa nu aiba efecte de mediu negative sunt tot atatea „reguli de aur”. Atentie la faptul ca multe tipuri de roci, cum sunt cele vulcanice de culoare deschisa, rocile sistoase inchise la culoare, cele sedimentare care contin fosfati si rocile metamorfice derivate din acestea, au concentratii ridicate de uraniu, potrivit Romania libera.