Sari direct la conținut

Anchetă la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, după apariţia unor imagini cu conotații erotice în care e surprinsă o purtătoare de cuvânt a instituţiei

HotNews.ro
Anchetă la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, după apariţia unor 
imagini cu conotații erotice în care e surprinsă o purtătoare de cuvânt a
 instituţiei

O anchetă a fost declanşată la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca după apariţia unor imagini în spaţiul public în care o tânără, purtător de cuvânt al instituţiei, face duş îmbrăcată sau îşi toarnă lapte peste haine în timp ce se află în cadă, relatează News.ro.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a transmis, sâmbătă, o reacţie la acele imagini apărute recent în spaţiul public.

„Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză. Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a anunţat Gruparea Mobilă.

Sursa citată menţionează că femeia respectivă nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odhină.

„În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini.

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

În mai multe clipuri publicate de presa locală se observă cum o tânără face duş îmbrăcată sau îşi toarnă lapte pe haine, în timp ce se află în cadă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro