Sari direct la conținut

Bruxelles: O jurnalista italiana si un cameraman, bruscati in timp ce transmiteau in direct din Molenbeek

HotNews.ro
Jurnalista italiana, bruscata in Molenbeek, Foto: Captura dhnet.be
Jurnalista italiana, bruscata in Molenbeek, Foto: Captura dhnet.be

Jurnalista italiana Giovanna Pancheri si cameramanul care o insotea au fost bruscati sambata in timp ce transmiteau in direct din cartierului bruxellez Molenbeek pentru postul de televiziune SkyTg24, transmite La Derniere Heure.

In timo ce jurnalista vorbea despre situatia din Molenbeek, comuna considerata una dintre bazele terorismului islamist european, un tanar a aparut in fata camerei. Timp de cateva secunde, jurnalista a iesit din cadru, cameramanul fiind la randul sau bruscat.

Pancheri, fara sa isi piarda calmul, a explicat ca tanarul crezuse ca este filmat.

Jurnalista s-a adresat agresorului explicandu-i, in franceza, ca ea era cea filmata. Evident usurat la aflarea informatiei, tanarul a trecut mai departe lasad echipa sa isi reia transmisia.

Agentia italiana de presa Ansa a vorbit ulterior cu Pancheri.

„Era un grup de 3 agresori care nu stiau cum sa isi ocupe timpul, vorbisem anterior cu ei explicandu-le ca facem un ultim buletin de stiri in direct si ca voi fi singura care va aparea in imagini, dar in timpul transmisiunii in direct, unul dintre ei s-a apropiat, incercand sa smulga camera si lovindu-l cu picioarele pe cameraman”, a povestit Pancheri.

„Mai multe persoane care au asistat la scena a venit sa-si ceara scuze, spunand ca acesta nu este adevaratul Molenbeek”, a adaugat jurnalista.

Ziua de sambata a fost una agitata in Molenbeek. Politia a retinut 32 de persoane in urma unui miting in fata comisariatului de politie. Doua persoane au fost arestate pentru ca au rasturnat o masina in care se afla o tanara.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro