Sari direct la conținut

Mihai Tudose: Nu am vorbit cu Carmen Dan, daca simtea nevoia ma suna. Asa, sa o intreb ce mai gaseste prin casa…

HotNews.ro

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul de inregistrare gasit de aceasta si ca, daca ea simtea nevoia sa vorbeasca, il suna, noteaza News.ro.

Intrebat daca a discutat cu Carmen Dan despre faptul ca aceasta a gasit un dispozitiv de inregistrare in apartamentul in care locuieste, premierul a replicat: „Nu am discutat. Daca simtea nevoia, ma suna”.

„Asa, ca sa o intreb ce mai gaseste domnia sa prin casa, iertati-ma…”, le-a mai spus premierul jurnalistilor.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat miercuri seara ca a gasit in apartamentul inchiriat in care locuieste un dispozitiv de inregistrare si a sesizat Politia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat ca a facut plangere pentru violare de domiciliu. IGPR a anuntat ca a ridicat dispozitivul pentru verificari si ca a fost deschis dosar penal pentru violare de domiciliu si violarea vietii private. Si Parchetul ICCJ a anuntat deschiderea dosarului penal.

Dispozitivul gasit in casa in care locuieste ministrul de Interne Carmen Dan este unul de inregistrare audio ieftin, care ar putea veni din zona privata, a declarat miercuri seara, purtatorul de cuvant al SRI Ovidiu Marincea, care a anuntat ca SRI va oferi tot sprijinul in ancheta asupra acestui caz.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro