Sari direct la conținut

VIDEO Autoutilitară, zdrobită între două tiruri, după un conflict în trafic. Un bărbat de 60 de ani a murit în accidentul de pe ”drumul morții”

HotNews.ro
Accident E70, Foto: Captura Facebook
Accident E70, Foto: Captura Facebook

Un bărbat de 60 de ani, pasager al unei autoutilitare, a murit după ce mașina în care se afla a fost strivită între două tir-uri, accidentul de pe E70 venind după ce cei trei șoferi ai vehiculelor implicate s-au certat prin intermediul stațiilor radio, potrivit Impact News 24.

Accidentul ar fi avut loc după o șicanare în trafic, pe Drumul European 70, supranumit de mulți șoferi drept ”drumul morții”, între Alexandria și Vitănești.

Bărbatul de 60 de ani a rămas blocat în fiarele contorsionate ale autoutilitarei, fiind nevoie de un echipaj de descarcerare pentru scoaterea sa. Acesta a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, unde a decedat.

Accidentul a fost surprins de camera de bord a unei mașini care venea din sens opus:

Șoferul autoutilitarei, fiul celui ucis în accident, a sărit ulterior să-i bată pe cei doi șoferi de tir, care ar fi tată și fiu, pe care i-a acuzat că-l amenințaseră înainte de tragedie că-l ”răstoarnă”.

Un polițist a intervenit în conflict cu un spray paralizant, care le-a venit în ochi însă altui polițist și unui martor.

Poliţiştii şi procurorii din Alexandria au deschis un doar penal şi fac cercetări pentru omor din culpă:

„În legătură cu informaţiile solicitate şi având în vedere imaginile şi informaţiile apărute în spaţiul public, vă comunicăm faptul că, la acest moment, se fac cercetări in rem, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”,.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro