Sari direct la conținut

VIDEO Două bărci pline cu turiști s-au ciocnit în Delta Dunării / Germanul dat dispărut nu a fost găsit / Căutările vor fi reluate luni

HotNews.ro
Delta Dunării, Foto: HotNews.ro/ Ana Tepșanu
Delta Dunării, Foto: HotNews.ro/ Ana Tepșanu

O persoană este dată dispărută după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, sâmbătă, în Delta Dunării, în zona localităţii Mila 23, iar pompierii şi poliţiştii intervin pentru căutarea acesteia, transmite new.ro. 20 de persoane se aflau la bordul celor două bărci.

20:00ISU Tulcea a transmis că operaţiunile de căutare au fost sistate la căderea serii şi vor fi reluate în cursul zilei de luni.

IPJ Tulcea nu a transmis deocamdată date despre modul de producere a accidentului.

16:20Turistul dispărut în accidentul naval în Delta Dunării este cetățean german, potrivit Ziua de Constanța

15:55 Publicația locală Ziua de Constanța a publicat imagini cu bărcile implicate în accidentul naval.

14:45„Din ultimele date de la locul evenimentului arată faptul ca in total au fost implicate 20 de persoane. 13 intr-o ambarcaţiune şi alte 7 în a doua”, a transmis ISU Tulcea.

„Astăzi, în jurul orelor 12.10, s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că, pe canalul Olguţa, pe raza localităţii Mila 23, a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a transmis IPJ Tulcea.

Poliţiştii continuă cercetările, împreuna cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Potrivit ISU Tulcea, din primele informaţii, se pare că a fost un accident naval la intersecţia canelelor Şontea cu Oguţa.

„Căutările persoanei sunt efectuate în astfel de cazuri sub coordonarea poliţiei. În zona se află şi elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei”, a mai transmis ISU Tulcea.

Asociaţia SOS Water Rescue a anunţat inițial că o barcă a fost acroşată de o ambarcaţiune în care se aflau turişti, pe un canal din Delta Dunării.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au transmis că două echipaje se deplasează în zona respectivă pentru căutarea persoanei dispărute.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro