Sari direct la conținut

VIDEO O femeie din Marea Britanie care se prefăcea că e băiat pentru a abuza de fete tinere pe internet, condamnată la opt ani de închisoare

HotNews.ro
Gemma Watts, Foto: Captura YouTube
Gemma Watts, Foto: Captura YouTube

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost condamnată la opt ani de închisoare după ce a pretins pe internet că e un băiat de 16 ani cu scopul de a abuza sexual adolescente. Gemma Watts a recunoscut acuzațiile care i se aduc, relatează CNN.

Gemma Watts a pledat vinovată pentru șapte capete de acuzare de abuz sexual în luna noiembrie, iar vineri s-a întors la Judecătoria din Winchester, Hampshire, pentru a-și afla sentința, potrivit unei comunicat difuzat de poliție.

„În cazul de față, Watts viza victime tinere pe rețelele de socializare, făcându-le să creadă că sunt într-o relație și că pot avea încredere în ea”, a spus Phillipa Kenwright, detectiv în cadrul Poliției Metropolitane din Londra. „Apoi, a continuat înșelătoria inițiind relații fizice bazate pe un amalgam de minciuni. Asta i-a oferit oportunitatea să comită infracțiuni sexuale”, a adăugat Kenwright.

Watts folosea pseudonimul Jake Watton pentru a intra în vorbă cu victimele sale pe aplicații precum Facebook, Snapchat sau Instagram. Poliția a descris modul de operare al lui Watts ca fiind „straniu și elaborat”, căci fata pleca din casa ei din Enfield, nordul Londrei, în diferite părți ale țării pentru a-și întâlni victimele.

Ancheta a demarat în aprilie 2018, atunci când un doctor s-a dus la poliția din Hampshire și a raportat că o fetiță de 14 ani susține că a fost agresată sexual de iubitul ei, cunoscut sub numele de Jake Watton.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro