Sari direct la conținut

Dylan are 32 de ani și 96 de copii. Tocmai a demisionat de la job pentru a-și găsi un loc în viețile lor

HotNews.ro
Nou-născut, Foto: SAMUEL ASHFIELD / Sciencephoto / Profimedia
Nou-născut, Foto: SAMUEL ASHFIELD / Sciencephoto / Profimedia

​Dylan Stone-Miller are 32 de ani și 96 de copii biologic. Dylan s-a lăsat de job și a pornit prin lume înarmat cu un Excel în care sunt trecute numele și ID-ul unic al băncii de spermă, precum și zilele de naștere. ​Dylan Stone-Miller este un donator de lichid seminal și a început să doneze din facultate. Până acum și-a văzut 25 de copii.

Tânărul s-a văzut nevoit să apeleze la această metodă de a face bani după ce în urma unei arestări a avut nevoie de un avocat iar părinții lui cu greu își permiteau unul. De profesie inginer de software, el și-a început căutările după ce a fost contactat de părinții unuia dintre copiii săi, scrie Daily Mail , citând Wall Street Journal (poate necesita abonament).

Pe când fusese arestat (pentru că fusese prins beat deși era minor) Stone-Miller studia psihologia la Georgia State.

El a confirmat pentru The Wall Street Journal că a dat permisiunea băncii să-i dezvăluie identitatea descendenților săi după ce aceștia împlinesc 18 ani.

Dylan are și un site. „La începutul pandemiei, un grup de peste 40 de mame ale copiilor mei m-au găsit online. Mi s-a dat posibilitatea de a alege intru în legătură cu ei sau să aștept ca copiii să mă contacteze când vor împlini 18 ani, dacă vor dori. Alegerea corectă era evidentă.

Ieșeam de la un divorț și eram la jumătatea carierei. Mama care m-a contactat prima dată, acum o prietenă apropiată, mi-a adresat mulțumiri pentru cadoul pe care i l-am făcut în timp ce eram la birou în prima zi a unui nou loc de muncă. Am văzut poze cu fiica mea biologică și m-am schimbat profund.

Acum sunt conectat cu câțiva dintre copii, călătoresc prin lume și învăț despre experiențele DCP ( persoanele concepute de donatori ), RP (părinții destinatari) ”, spune el pe pagina sa.

Dylan spune că există un milion de persoane concepute de donatori care trăiesc numai în SUA și prea des se confruntă cu probleme care implică: o lipsă de resurse educaționale pentru ca părinții lor să înțeleagă mai bine experiența DCP, un istoric medical inaccesibil ale donatorilor dar și practici neetice ale băncilor de spermă care îi lasă pe donatori într-un peisaj emoțional dificil.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro