Sari direct la conținut

VIDEO Noi atacuri cu drona: Un sistem rusesc de rachete antiaeriene BUK, distrus cu drona Bayraktar TB2

HotNews.ro
Lovitura din drona impotriva armatei ruse, Foto: captura facebook
Lovitura din drona impotriva armatei ruse, Foto: captura facebook

O nouă lovitură pe care Ucraina o dă forțelor de ocupație ale Rusiei: după ce dimineață a reușit să distrugă din dronă un convoi militar, duminică după amiază o dronă Bayraktar TB2 a neutralizat chiar un sistem antiaerian BUK cu rachete care, în mod teoretic, ar putea fi folosite chiar și împotriva dronelor.

  • „Bayraktar la datorie. Operatorii noștri țintesc coloanele trupelor inamice. Sistemul BUK rusesc din zona Zhytomyr a fost distrus. Să vă fie frică, dușmanilor” Nu veți găsi pace pe pământul nostru”, a apărut postat seara pe contul ofocial al Șefului Armatei din Ucraina.

Noua lovitură de succces a dronei vine după ce duminică dimineață o altă dronă a bombardat cu succes un convoi de camioane militare în zona Kherson.

Loviturile din dronă au venit duminică la pachet cu o serie importantă de victorii la sol: armata ucraineană a reușit să blocheze și să respingă atacuri de coloane blindate atât în Harkiv, dar și la marginea Kievului.

În plus, în ziua precedentă forțele aeriene raportaseră o altă serie de lovituri executate cu succes împotriva elicopterelor și avioanelor de vânătoare rusești.

Citește și:

Urmărește LIVETEXT pe HotNews.ro evoluția evenimentelor în cea de a patra zi a invaziei Rusiei în Ucraina

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro