Utile: A fost descoperita metoda prin care poti arde caloriile chiar in timp ce mananci; Remedii simple pentru parul degradat! Afla care sunt alimentele care ne ajuta sa fim mai inteligenti
Trucuri ca sa slabesti cu cereale integrale. Cerealele, mai ales cele integrale, sunt deseori ignorate de majoritatea dintre noi. Ele sunt insa parte esentiala a alimentatiei, potrivit medicilor nutritionisti. In plus, cu cat le mananci mai des, cu atat slabesti mai usor. Cum in acest sezon, fructele si legumele proaspete sunt mai dificil de procurat, ne este mai greu sa tinem cure de detoxifiere sau de slabire. Tendinta este, in multe cazuri, sa adoptam diete drastice si sa ne infometam. Medicii nutritionisti ne spun insa ca nu este nevoie sa luam asemenea masuri, care ne-ar putea face mai mult rau decat bine, ci putem opta pentru o alimentatie sanatoasa, bogata in cereale. Atentie insa! Daca nu alegi varianta integrala a acestora, ci pe cea rafinata, efectul este opus celui scontat, carenta substantelor nutritive si a fibrelor determinand tulburari metabolice si acumularea kilogramelor, scrie Adevarul.
A fost descoperita metoda prin care poti arde caloriile chiar in timp ce mananci. Consumul de carnati sau sarmale ar putea sa slabeasca in loc sa ne ingrase. O noua metoda anti-kilograme in plus este cu atat mai eficienta, cu cat timpul pe care il petrecem mancand este mai mare. Iti poti imagina ca muschii tai ar putea sa lucreze chiar in timp ce mananci? Un antrenor de fitness din Marea Britanie a gasit metoda prin care acest lucru chiar este posibil. Furculita, cutitul si lingura cu care ii invita pe elevii sai sa manance sunt adevarate gantere. Ele cantaresc 1-2 kilograme fiecare, astfel incat pentru fiecare bucata de mancare consumata, efortul depus este pe masura, iar consumul de energie si arderea de calorii nu sunt de neglijat, anunta EVZ.
Afla care sunt alimentele care ne ajuta sa fim mai inteligenti. Anumite alimente pe care le putem consuma, fara probleme, in fiecare zi , ne ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta. Si nu este vorba numai de fructe si legume, ci si de alte alimente care au efecte benefice asupra organismului nostru. Iata cateva dintre acestea. Potrivit sfatulparintilor.ro uleiul de masline este o resursa foarte buna pentru coeficientul de inteligenta. Un studiu realizat pe barbati dezvaluie faptul ca cei care au consumat grasimi vegetale procesate din salate si alte mancaruri prezentau cu 75% mai multe sanse de a dezvolta degradare mintala (pierderi de memorie sau dementa) in comparatie cu cei care au mancat grasimi sanatoase cum ar uleiul de masline, informeaza Libertatea.
Remedii simple pentru parul degradat! Lipsa de stralucire si aspectul de ars sunt semne ca podoaba ta capilara are nevoie urgenta de hidratare. De la o vreme nu te mai intelegi deloc cu parul tau, care parca a luat-o razna si arata ca o capita de fan? Este clar ca trebuie sa iei masuri urgente pentru a-i reda frumusetea de odinioara. Cauzele deteriorarii parului sunt, in general, un scalp sensibil si uscat sau folosirea unor tratamente necorespunzatoare. Lista tuturor factorilor responsabili este, insa, lunga: periajul in exces sau prea agresiv, indreptatul, permanentul, colorarea si decolorarea, vantul, poluarea, soarele etc. Parul uscat este lipsit de stralucire, aspru, se incurca usor, iar varfurile sunt despicate. Cand incepe sa semene cu o lana, este semn clar ca e afectat de lipsa de sebum si are nevoie de rehidratare. In acest caz, se impune sa reactionezi pentru a-l repara: spala-l doar o data pe saptamana, cu un sampon care sa contina tensioactivi nonionici; limiteaza permamentul, decolorarea si colorarea; nu il descurca prin miscari bruste, ci blande; lasa-l sa se usuce natural sau foloseste un foehn cu reglaj de temperatura; nu folosi produse de styling care contin alcool: usuca parul, scrie Cancan.
Sapte indicatii terapeutice ale uleiului de ricin. Continutul bogat in antioxidanti si in acizi grasi esentiali face din uleiul de ricin un ingredient valoros al tratamentelor de infrumusetare. Insa el are numeroase alte proprietati curative, una dintre cele mai cunoscute fiind cea de facilitare a tranzitului intestinal. Mai mult de 50% din compozitia uleiului de ricin sunt grasimi, 20% sunt proteine, iar restul sunt vitamine, saruri minerale, glucide si apa. Iar toate acestea ii confera proprietati emoliente, regeneratoare, laxative, antiinflamatoare si de stimulare a sistemului imunitar. Ca urmare, el este indicat in caz de reumatism, de migrene sau de probleme gastrointestinale. Mai mult decat atat, uleiul de ricin este renumit pentru actiunea sa de hranire si de hidratare a pielii. De aceea, el se gaseste in componenta unor produse cosmetice precum rujurile, sapunurile sau uleiurile pentru corp. Dar iata care sunt beneficiile majore ale acestui tip de ulei, anunta Adevarul.