Sari direct la conținut

Utile: Ce cauzeaza rezistenta la insulina; Cand ar trebui sa te ingrijoreze palpitatiile; Cum poti scapa de o alunita. Cele doua metode recomandate de medicul dermatolog

HotNews.ro

Ce cauzeaza rezistenta la insulina In prezent se fac tot mai multe progrese medicale pentru a descoperi mai multe tratamente pentru afectiunile care au provocat cel mai mare numar de decese in ultimele decenii. Insa, din pacate, sunt descoperite alte boli care trebuie analizate si constientizate, foarte severe, cum este rezistenta la insulina. Rezistenta la insulina este o boala tot mai frecventa, care apare in momentul in care organismul nu mai raspunde la insulina. Pancreasul secreta hormonul pentru a distribui glucoza si pentru a mentine zaharul din sange la un nivel stabil. In momentul in care procesul nu mai are loc, glicemia (glucoza din sange) creste impreuna cu nevoia de insulina. Acest lucru provoaca un ciclu vicios care poate avea efecte negative asupra sanatatii, scrie Click.

Cand ar trebui sa te ingrijoreze palpitatiile Daca simti ca inima incepe sa bata prea repede sau prea incet, e posibil sa suferi de palpitatii. Desi acestea sunt, de regula, inofensive, e important sa te asiguri ca nu au cauze mai grave, cum ar fi aritmiile cardiace sau alte probleme ale inimii nedescoperite. Palpitatiile sunt un simptom frecvent pentru toate categoriile de varsta, comune atat barbatilor, cat si femeilor, iar cauzele includ stresul prelungit si anxietatea.Desi palpitatiile pot aparea oricand, chiar si in cazul persoanelor sanatoase, exista cativa factori de risc care pot creste incidenta acestora, potrivit Diva Hair.

Cum poti scapa de o alunita. Cele doua metode recomandate de medicul dermatolog Este deja cunoscut faptul ca alunitele se pot transforma in cancer de piele, mai exact melanom, o tumora agresiva si cu prognostic deloc incurajator daca nu este tratata in timp util. Pe de alta parte, ele pot fi inestetice sau pot cauza disconfort atunci cand sunt agatate sau traumatizate, adesea fiind luata in calcul optiunea de a le indeparta. Domnul doctor Laurentiu Vladau, specialist dermatolog in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie, explica avantajele si dezavantajele tratamentului chirurgical si al celui laser – doua din optiunile cele mai comune de tratare a alunitelor, relateaza Doctorul Zilei.

Cum asociezi etichete fisierelor din Windows, ca sa le gasesti mai usor In cazul in care ai foarte multe documente pe sistem si nu sunt intr-o ordine foarte precisa, ar fi bine sa inveti cum asociezi etichete fisierelor din Windows. Fiecare articol pe care il gasesti pe internet sau clip de pe YouTube are asociate niste tag-uri sau etichete. Acelea pot fi cuvinte individuale sau asocieri de cuvinte care sintetizeaza continutul pe care urmeaza sa-l accesezi. Titlul este doar prima parte a ecuatiei. Etichetele pot fi numeroase si surprind mai multe scenarii in care ar fi bine sa ajungi la un anumit articol. In mod surprinzator, posibilitatea atasarii unor etichete exista si in Windows, desi s-ar putea sa nu o fi folosit niciodata, scrie Playtech.

5 idei de dieta si sport pentru a fi in forma la vara In fiecare an, in aceasta perioada, salile de fitness sunt pline de noi membri care doresc sa obtina corpul „gata pentru plaja” la timp pentru vara. Vizitam zilnic gym-urile, incercand sa gasim antrenamentul perfect de „30 de zile pana la un trup ideal” si o dieta potrivita care promite sa ne faca sa aratam fabulos pana cand va trebui sa imbracam costumul de baie. Nu este nimic gresit in dorinta de a fi in forma pentru vara, dar este important sa facem acest lucru intr-o maniera sanatoasa, care sa promoveze sanatatea in ansamblu si sa nu ne impinga spre o dieta nesanatoasa sau spre o problema cauzata de antrenamentele prea intense. Iata 5 tips&tricks care te vor ajuta sa incepi vara intr-o forma maxima, informeaza CSID.

Cum exporti parolele salvate in Chrome pe iPhone si le pui la pastrare Daca ti-ai salvat o serie stufoasa de parole in browserul preferat de-a lungul timpului, ar fi bine sa inveti cum exporti parolele salvate in Chrome. Google Chrome este cel mai popular browser deja de cativa ani. Popularitatea sa se datoreaza in egala masura versatilitatii, faptului ca este cross-platform si, nu in ultimul rand, actualizarilor regulate. Este imbucurator faptul ca toate datele tale de navigare sunt sincronizate automat intre laptop, smartphone si tableta. Mai util este insa faptul ca nicio vulnerabilitate de securitate din Chrome nu ramane prea mult timp netratata, potrivit Playtech.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro