Sari direct la conținut

A murit actrița Shannen Doherty. Și-a câștigat celebritatea în serialul „Beverly Hills 90210”

HotNews.ro
A murit actrița Shannen Doherty. Și-a câștigat celebritatea în serialul „Beverly Hills 90210”
Shannen Doherty Foto: Faye Sadou / AP / Profimedia

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210” și „Charmed”, a murit la vârsta de 53 de ani din cauza cancerului la sân, ea fiind diagnosticată cu această boală în 2015, scrie publicația Variety.

„Cu inima grea confirm stingerea din viață a actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul după mulți ani de luptă cu această boală”, a declarat Leslie Sloane, agentul de presă al lui Doherty, într-o declarație pentru People.

Doherty a devenit celebră în 1990 când a interpretat rolul Brendei Walsh în serialul de succes „Beverly Hills 90210”. Actrița a apărut în 111 episoade înainte să iasă din distribuție, pe fondul unor speculații legate de fricțiuni cu alți colegi pe platou, în special cu Jenny Garth.

Ulterior, Doherty a fost cooptată în „Charmed”, un serial cu teme supranaturale, alături de Alyssa Milano și Holly Marie Combs. Shannen Doherty a jucat în acest serial timp de trei sezoane.

Născută în Memphis, statul Tennessee, Doherty s-a mutat la Los Angeles pe când era copil și a debutat la numai 10 ani cu un rol în serialul „Father Murphy”.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în 2017 a anunțat că boala a intrat în remisiune. Însă în 2019, cancerul a reapărut și s-a extins. A continuat să lucreze și a apărut în filme de televiziune și a fost gazda unui podcast de succes.

În iune 2023, a anunțat că urmează radioterapie pentru tratarea cancerului care s-a extins la creier

Shannen Doherty a avut două căsnicii de scurtă durată cu Ashley Hamilton și cu jucătorul de poker Rick Salmon, înainte să se căsătorească în 2011 cu fotograful Kurt Iswarienko. Cei doi au divorțat în 2023.

INTERVIURILE HotNews.ro