Sari direct la conținut

Bayern Munchen cheltuie 50 de milioane de euro pentru un jucător din Premier League

HotNews.ro
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia
Joao Palhinha Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odată cu aducerea lui Vincent Kompany în postura de antrenor principal, Bayern Munchen a început campania de achiziții pentru sezonul următor, iar bavarezii s-au înțeles deja cu un mijlocaș portughez din Premier League.

Bayern s-a înțeles cu Fulham pentru transferul lui João Palhinha

Bayern Munchen a surprins pe toată lumea prin aducerea lui Vincent Kompany pe banca tehnică, filozofia de joc a belgianului fiind cea care a impresionat conducerea bavareză.

Acesta și-a făcut deja o listă de priorități pe piața transferurilor în această vară, iar lucrurile încep deja să se miște.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Bayern Munchen s-a înțeles deja cu Fulham pentru transferul portughezului João Palhinha, jucător în vârstă de 29 de ani care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv.

Adus de Fulham în vara anului 2022 în schimbul sumei de 22 de milioane de euro, de la Sporting Lisabona, Palhinha a impresionat prin siguranța pe care o dă la centrul terenului, iar conducerea lui Bayern își ia măsuri de precauție în cazul în care Joshua Kimmich va decide în cele din urmă să plece de pe Allianz Arena.

În cele 79 de apariții în tricoul lui Fulham, Palhinha a punctat de opt ori și a oferit o pasă de gol, suficient pentru a-i convinge pe cei de la Bayern.

Înalt de 1.90 m, fotbalistul este calificat în sferturile EURO 2024 alături de Portugalia, pentru care a bifat 30 de apariții și a marcat două goluri.

Sursa cotată menționează că Bayern este de acord să plătească către Fulham suma de 50 de milioane de euro, plus bonusuri în valoare de 5 milioane de euro.

Palhinha va semna un contract valabil pe patru sezoane cu Bayern.

INTERVIURILE HotNews.ro