Sari direct la conținut

Business Report: Cum va arata BMW in 2015; Top 10 aeroporturi; Crash Test: Audi Q7 vs. Fiat 500; Facturi mai scumpe la gaze; Topul celor mai ieftine masini din lume; Banca Transilvania – speculatii pe cursul actiunilor, iar Loganul va avea rival

HotNews.ro

Bulgaria are „verde” pentru gazoductul South Stream. Parlamentul de la Sofia a ratificat acordul incheiat cu Rusia pentru construirea gazoductului South Stream prin care gazul rusesc va fi transportat catre Europa. South Stream va trece pe sub Marea Neagra, urmand sa faca legatura intre Rusia si Bulgaria, de unde se va ramifica in doua tronsoane, unul catre nord-vest, spre Austria, iar altul spre sud, catre Grecia si Italia, scrie Capital.

Iata cum va arata BMW in 2015! In incercarea sa de a cauta o noua filosofie de design pentru modelele viitorului, BMW a organizat un concurs pentru tinerii cu imaginatie, specializati in trasarea liniilor unui automobil. Tema concursului a fost crearea unui model BMW din 2015, care sa se adreseze publicului de peste 30 de ani, anunta AutoMarket.

Titlurile de stat vor fi vandute pe bursa cu un comision de 0,0009%. Titlurile de stat vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) cu un comision de 0,0009% din valoarea tranzactiei, a declarat, vineri, Stere Farmache, presedintele-director general al BVB, citat de DailyBusiness.ro

Audi Q7 vs. Fiat 500: Crash test ingrijorator! Clubul Auto German si ADAC au ales un crash test mai putin obisnuit: SUV-ul Audi Q7 contra micutului Fiat 500, in coliziune frontala la o viteza de 56km/h. Rezultatele acestui test s-au dovedit a fi ingrijoratoare in ceea ce priveste siguranta pasagerilor din Fiat 500, fapt ce confirma inca odata ca „dimensiunea chiar conteaza”, scrie Capital.

Rival rusesc pentru Logan. Producatorul rus de automobile GAZ, controlat de omul de afaceri Oleg Deripaska, intentioneaza sa formeze o companie mixta de un miliard de dolari cu General Motors (GM), posibil si cu Daimler, pentru a concura modelul Logan, produs de grupul francez Renault pe piata din Rusia, scrie EVZ.

Topul celor mai ieftine masini din lume. Dupa ce, de curand, a realizat un top al celor mai ieftine masini din Statele Unite, revista Forbes a intocmit de data aceasta un top al celor mai ieftine masini din lume, informeaza Capital. In Asia cele mai ieftine masini sunt in China, iar pentru piata europeana in Rusia. Cele mai ieftine masini din America de Nord se gasesc in Mexic iar din America de Sud, pe piata din Chile.

Conducerea Bancii Transilvania vrea sa faca speculatii pe cursul actiunilor. Potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti, Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania convoaca Adunarea Generala a Actionarilor pentru data de 01.09.2008, pentru a putea decide cumpararea a pana la maximum 5% din actiunile emise de societate, la un pret cuprins intre 28 si 40 de bani pe actiune. Aceasta masura are drept scop stabilizarea cursului de piata al actiunilor, informeaza Cotidianul.

Facturile la gaze vor exploda dupa 1 ianuarie 2009. Desi multi romani se bucura ca pretul gazelor naturale nu a crescut mult in acest an, gratie campaniei electorale, bucuria le va fi de scurta durata. Dupa alegerile parlamentare, pretul gazelor naturale va creste cu minimum 11%. Surse guvernamentale ne-au declarat ca majorarea pretului la gaze de la 1 iulie 2008, cu circa 12%, reprezinta pentru companiile de distributie doar recuperarea pierderilor acumulate in prima jumatate a acestui an, scrie Gardianul.

Cumparatorii de apartamente nu mai poti fi prostiti. De la inceputul anului, profilul cumparatorului roman de locuinte s-a schimbat vizibil, sustin reprezentantii din sectorul imobiliar. Astfel, Florin Iancu, de la Coldwell Banker Affiliates of Romania, sustine ca scaderile preturilor inregistrate la apartamentele vechi a facut ca numarul celor care sunt interesati in a cumpara o locuinta sa creasca, scrie Gandul.

Top 10 aeroporturi internationale. Aeroporturile asiatice domina topul, in special prin dotarile tehnologice de ultima ora, iar nici un aeroport american nu a ocupat vreuna din primele 10 pozitii, calitatea serviciilor deteriorandu-se constant. Topul a fost realizat pe baza a 31 de criterii, incluzand acces la aeroport, fluenta tranzitului, confortul terminalelor, curatenia si atmosfera, serviciile legate de viza, cunostintele de limbi straine ale personalului, posibilitati de deconectare, magazine, restaurante, precum si optiuni de conectare la internet, scrie Romania libera.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro