Sari direct la conținut

Dragnea, despre Valcov: Premierul va decide daca ramane angajat al Guvernului / Tariceanu: Competentele profesionale nu i-au fost puse la indoiala in timpul procesului

HotNews.ro
Darius Valcov, Foto: gov.ro
Darius Valcov, Foto: gov.ro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri ca Guvernul va decide daca Darius Valcov, condamna in prima instanta la opt ani de inchisoare, va ramane angajat al Executivului. Dragnea a sustinut ca milioane de romani care au avut salarii si pensii mai mari datorita programului de guvernare la care Valcov a avut o „contributie determinanta”.

„Imi pare rau pentru el”, a adaugat liderul PSD.

“Guvernul va decide daca ramane sau nu ramane acolo. Nu am propus pe nimeni in aparatul guvernamental, nici nu voi propune sa plece cineva”, a raspuns Dragnea la o intrebare pe aceasta tema, afirmand ca este “strict” decizia Guvernului si premierului.

Pe de alta parte, tot vineri, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu a spus ca “este decizia dumnealui daca ramane”, adaugand ca este o condamnare in prima instanta.

„Competentele profesionale nu au fost puse la indoiala in timpul procesului”, a declarat presedintele Senatului.

Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina, acum consilier in cadrul Guvernului, a fost condamnat joi de ICCJ la opt ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro