Sari direct la conținut

Gandul:  Metode prin care se poate construi un abdomen de invidiat

Specialistii recomanda ca pentru un abdomen de invidiat sa se manance multe fructe şi legume. În special sunt recomandate cele de culoare portocalie. Oamenii ar trebui sa înlocuiasca carbohidratii din painea alba cu cei din legume si fructe.

1. Pentru ca nivelul caloriilor sa se mentina scazut trebuie ca legumele sa fie consumate în detrimentul fructelor si fructele în detrimentul sucurilor naturale. Cercetatorii ne mai sfatuiesc sa introducem în organism mai mult selenium. Acest mineral, pe langa faptul ca lupta împotriva cancerului, este bun si în prevenirea obezitatii abdominale. Conform unui studiu american, efectuat pe 8000 de persoane, cele care au în sange nivele mici de selenium si antioxidanti au o talie mult mai mare decat cele care cu nivele mari.

2. Un abdomen „de fier“ înseamna si un aflux de proteine zilnic în corp. Daca se consuma multe proteine se pastreaza senzatia de satietate si se mentine un nivel crescut de energie în corp. Un nivel crescut de energie duce la o scadere a greutatii corporale, iar la oamenii de peste 40 de ani duce la reducerea, în special, a stratului de grasime de pe abdomen. Însa, daca se face un exces de consum de proteine, rinichii vor fi suprasolicitati si va aparea o carenta de calciu. Consumul ideal de proteine este atunci cand 25% din calorii provin arderea proteica.

3. Un alt lucru pe care specialistii îl recomanda pentru un abdomnen „de fier“ este consumul zilnic de vin. Cei care beau un pahar de vin dupa cina au sanse foarte mari de a scapa de grasimea în exces de pe burta. Unele studii au aratat ca un consum moderat de vin, înca din tinerete, chiar are un rol de prevenire a formarii straturilor de grasime

4. Studii spaniole au aratat ca este mai usor sa ramanem slabi atunci cand consumam grasimi monosaturate (uleiul de masline) si acizi grasi Omega 3, decat daca consumam acizi grasi Omega 6, procurati din cereale. Trebuie eliminate complet din alimentatie grasimile care se regasesc în chipsuri.

Gandul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro