Sari direct la conținut

Ginerele lui Hassan Nasrallah a fost ucis de atacul israelian asupra Damascului

HotNews.ro
Ginerele lui Hassan Nasrallah a fost ucis de atacul israelian asupra Damascului
Protest în Iran după uciderea lui Hassan Nasrallah Foto: Morteza Nikoubazl/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ginerele lui Hassan Nasrallah, șeful Hezbollah care a fost omorât săptămâna trecută într-un atac masiv israelian la Beirut, a fost ucis miercuri într-un raid israelian la Damasc, relatează AFP.

Hassan Jaafar al-Qasir a fost „victimele libaneze ale raidului israelian care a vizat un apartament dintr-o clădire rezidențială din cartierul Al Mazzeh din capitala Siriei”, a informat AFP, citând Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

O sursă apropiată Hezbollah a confirmat informația și a precizat că Hassan Jaafar al-Qasir era fratele lui Jaafar al-Qasir, responsabil pentru transferul de arme din Iran în Liban, pe care Israelul a anunțat că l-a ucis marți într-o lovitură asupra suburbiilor sudice ale Beirutului.

În total, trei persoane au fost ucise și alte trei au fost rănite în atacul israelian în cartierul Mezzah din Damasc, miercuri, potrivit agenției de știri de stat siriană SANA.

INTERVIURILE HotNews.ro