Sari direct la conținut

Vrancea: Opt cadre medicale de la secţia de Cardiologie a SJU, confirmate pozitiv cu Covid-19

HotNews.ro
Doctori coronavirus, Foto: Profimedia Images
Doctori coronavirus, Foto: Profimedia Images

Opt cadre medicale de la secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani au fost duminică confirmate pozitiv cu COVID-19. Conform ultimei raportări oficiale făcută de către Institutul Național de Sănătate Publică din 10 aprilie, un număr de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus în România.

„Duminică a fost confirmată infecţia cu COVID-19 în rândul a opt cadre medicale din secţia de Cardiologie a SJU Focşani, din cele 14 testate în cursul zilei de sâmbătă. Acestea se adaugă celor şapte cadre medicale care au fost confirmate anterior. În total, 15 cadre medicale confirmate pozitiv, cărora li se adaugă şi managerul SJU, Constantin Mândrilă”, a declarat prefectul judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, potrivit Agerpres.

În urma cu o zi, secţia de Cardiologie a SJU Focşani a fost închisă, pentru igienizare, după ce o asistentă medicală din secţie a fost confirmată cu noul coronavirus.

În Vrancea sunt confirmate circa 50 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul cadrelor medicale, dintre care 35 la Spitalul Militar Focşani.

Conform ultimei raportări oficiale făcută de către Institutul Național de Sănătate Publică din 10 aprilie, un număr de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus în România.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro