Sari direct la conținut

[P] Oja semipermanentă – Tendințe la modă pentru vara 2023

Smile Media
Oja semipermanentă – Tendințe la modă pentru vara 2023, Foto: nailsup.ro
Oja semipermanentă – Tendințe la modă pentru vara 2023, Foto: nailsup.ro

Zilele calde sunt chiar după colț. Fiecare fată se pregătește pentru acest sezon într-un mod special, actualizându-și garderoba și accesoriile, și e timpul și pentru o manichiură cu oja semipermanentă.

Maeștrii lucrează neobosit, inventând idei uimitoare pentru a face unghiile să arate grozav. Ar trebui să iei în considerare cele mai importante și notabile tendințe de manichiură 2023, tendințele modei de primăvară-vară și modelele originale. Așadar, în 2023, designul și inovația interesante vor fi recreate, potrivit Institutului de culoare din New Jersey „Pantone”, într-o paletă de culori de tonuri calde cu note blânde. De exemplu, verde de Biscay, mov, roz deschis, mov struguri, scorțișoară, muștar sau coajă de portocală. Culorile roșu, albastru, lime, cireș și morcov sunt perfecte ca accente luminoase. Adâncimea și saturația lor pe fundalul tonurilor mai palide vor crea o opțiune câștigătoare.

Forma unghiilor la modă 2023

În ceea ce privește forma unghiilor, prioritate în acest sezon cald este acordată clasicului în formă de migdale. Poți alege forma unghiilor care ți se potrivește personal, dacă s-a verificat din experiență că alte opțiuni nu sunt potrivite pentru tine. Pentru o lungime scurtă, se ia în considerare opțiunea „pătrat”. În orice stil, aceste forme vor fi o soluție excelentă pentru manichiura cu ojă permanentă pentru primăvara și vara 2023.

Manichiura clasică cu ojă permanentă

În ceea ce privește tendințele și în ceea ce privește tipurile de design și arta unghiilor, popularitatea manichiurii clasice rămâne neschimbată. Desigur, adeptele minimalismului sau stilului de afaceri prevalează în saloanele de manichiură. Pentru astfel de fete, accentul principal este alegerea culorii de bază. Pregătirea unghiilor și adăugarea de elemente mici de design nu este în niciun caz cea mai ușoară muncă pentru maeştri, la egalitate cu tipurile complexe de nail art.

Manichiura translucidă

Naturalitatea și feminitatea vor fi subliniate în sezonul următor printr-o manichiură cu ojă permanentă translucidă. Noile tehnologii de lucru fac posibilă utilizarea acestei tehnici chiar și pe unghiile extinse cu ajutorul unor decorațiuni mici sau o tranziție lină de culoare. Manichiura devine un punct culminant și subliniază naturalețea imaginii. În plus, absolut orice fel de bijuterii și decor este potrivit pentru o astfel de bază.

Nail art haos

Măsura fanteziei maeștrilor este stilul haosului nail art, în care ideile autorului pot fi realizate în plină forță. Desene, decor, diverse elemente și bijuterii, în mâini pricepute, vor deveni o caracteristică exclusivă a imaginii pentru orice fată. Principalul lucru este să găsești un specialist care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Iar stilul tău va deveni cu adevărat unic și special. Cu o astfel de manichiură vei atrage priviri admirative.

Desene abstracte

Poți întruchipa toate posibilitățile tale artistice atunci când folosești oja semipermanenta și desene abstracte în manichiură. Aici poți combina diferite tehnici: geometrie, găuri, picături, ochi de tigru și multe altele. O alegere excelentă pentru femeile cărora le plac stilurile diferite, iar alegerea unuia devine prea dificilă. Totul pare organic și natural, completează orice, chiar și cea mai strictă imagine. Combinația nu devine o construcție greoaie, ci, dimpotrivă, oferă o oportunitate de a arunca o privire nouă asupra designului și posibilităților sale.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro