Sari direct la conținut

FOTO Pistolarul din Gorj a fost prins după o săptămână. Bărbatul avea o armă asupra lui

HotNews.ro
Stancioi Petre, cautat de politie, Foto: Politia Romana
Stancioi Petre, cautat de politie, Foto: Politia Romana

Petre Stăncioi, pistolarul din judeţul Gorj care a împuşcat vinerea trecută în picioare şi în abdomen un bărbat, actualul partener de viață al fostei soții, a fost prins.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost depistat după o săptămână în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu, relatează publicația locală Pandurul.

Pistolarul a fost dus la audieri, iar după ce procurorul de caz va administra toate problele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun, a precizat IPJ Gorj.

Oamenii legii au folosit armamentul din dotare în timpul reținerii suspectului, însă nicio persoană nu a fost rănită, au precizat surse judiciare pentru HotNews.ro.

Bărbatul avea un apistol asupra lui.

Stăncioi va fi încarcerat, având în vedere mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

O amplă operațiune de căutare a fost declanșată vineri după ce Stăncioi a împușcat de patru ori un bărbat de 49 de ani, actualul partener de viață al fostei soții, în locuința sa din Turcinești.

Înainte de a comite fapta, Stăncioi a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare, cu executare, pentru șantajarea fostei soții.

Bărbatul o amenințat-o cu moartea pe fosta soție, dar și pe actualul partener dacă nu îi va da un teren din Târgu Jiu, care i-a revenit la partaj în urmă cu 10 ani, mai relatează Pandurul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro