Sari direct la conținut

Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina

HotNews.ro
Iohannis la schi, Foto: Facebook/ Ionut Dumitriu
Iohannis la schi, Foto: Facebook/ Ionut Dumitriu

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în județul Vâlcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turiştii au făcut fotografii cu şeful statului, acestea fiind ulterior postate pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiștii care au fost sâmbătă la schi la Voineasa, relatează Mediafax. Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă. În imaginile în care apare alături de turiști, președintele poartă ochelari și cască de protecție și este zâmbitor.

Klaus Iohannis este amator de drumeții la munte și schi, ultima dată când șeful statului a fost la munte fiind pe 19 ianuarie, în Munții Șureanu. Și atunci turiştii au făcut fotografii cu şeful statului.

De altfel, social-democrații l-au ironizat, sâmbătă, pe Facebook, pe Klaus Iohannis, spunând că este week-end și zăpadă pe pârtiile de schi, ceea ce înseamnă că președintele nu va avea declarații pe tema bugetului propus de Guvern pentru acest an. „Este week-end, iar la munte încă e zăpadă pe pârtiile de schi. Deci nu vom avea declarații din partea președintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019”, preciza PSD, pe pagina de Facebook, postarea fiind însoțită și de o fotografie cu mesajul „Iohannis nu comentează ce nu înțelege. Mulțumim!”.

Reacția PSD a venit și după ce președintele Klaus Iohannis a criticat, în mai multe rânduri, Executivul, spunând că măsurile guvernamentale arată o gravă lipsă de responsabilitate, de seriozitate și de viziune cu privire la mersul economiei noastre pe termen mediu și lung.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro