Sari direct la conținut

VIDEO Momentul conflictului dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman din Parlament

HotNews.ro
Conflict între Dan Vîlceanu și Florin Roman, Foto: Captură video
Conflict între Dan Vîlceanu și Florin Roman, Foto: Captură video

Florin Roman a declarat marți că a fost agresat fizic de către Dan Vîlceanu, în afara sălii de plen. O cameră a surprins momentul conflictului dintre cei doi deputați.

Au apărut primele imagini video cu incidentul care a avut loc marți în Parlamentul României în care au fost implicați Dan Vîlceanu și Florin Roman.

O cameră de supraveghere de la Camera Deputaților a înregistrat momentul în care Dan Vîlceanu l-a luat de gât pe Florin Roman și pare că îl bruschează.

Vîlceanu pare că își apropia fața foarte aproape de cea a lui Roman în timp ce se luptă pe culoarul plenului.

La un moment dat cei doi dispar din cadru, iar Vîlceanu reintră în cadru în momentul în care un alt parlamentar pare că intervine între cei doi deputați.

Deputatul PNL Florin Roman a acuzat marți că a fost lovit cu genunchiul în nas, marți, în Parlament, de către Dan Vîlceanu, plecat din PNL în octombrie și este deputat independent.

  • „Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la Parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.
  • În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.
  • Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a spus Florin Roman.

În imaginile filmate apoi în plen se poate vedea cum Roman ține o batistă la nas.

Deputatul Dan Vîlceanu s-a apărat spunând că „nu a fost o bătaie” și că „doar l-a luat după umeri și l-a condus afară din sala de plen” după ce au avut un schimb de replici.

„Nu vreau să intru în scandaluri marca Roman”, a spus pentru HotNews.ro deputatul, fost membru al PNL, care în octombrie a plecat din partid și este în prezent deputat independent.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro