Sari direct la conținut

Utile: Am putea avea siluete de milioane! Substanta care ne va face sa slabim in viitor, gasita in iaurt; Ai dureri chinuitoare? Argila, buna impotriva nevralgiilor; Sterge semnele timpului de pe chipul tau!

HotNews.ro
UTILE, Foto: Colaj foto
UTILE, Foto: Colaj foto

Sterge semnele timpului de pe chipul tau! Odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde din elasticitate, ceea ce duce la aparitia ridurilor. Poti atenua efectele acestui proces folosind produse de ingrijire antiimbatranire. Iata ce crema antirid sa alegi! Orice ai face, n-ai cum sa opresti procesul natural de imbatranire. La nivelul fetei, acesta se manifesta in primul si-n primul rand prin aparitia ridurilor. Ele sunt efectul scaderii productiei de colagen, de elastina si de proteine care mentin pielea ferma. Cremele antiimbatranire hidrateaza pielea si au substante speciale care sustin fibrele si ajuta la mentinerea elasticitatii tenului. Atentie insa: fara un stil de viata sanatos, produsele acestea nu fac minuni, scrie Adevarul.

Fisticul combate stresul, colesterolul si hipertensiunea. Fisticul este dusmanul stresului, tensiunii mari si colesterolului, potrivit unui nou studiu realizat de Pennsylvania State University, publicat si in „Hypertension”, revista de sanatate detinuta de American Heart Association. Intr-o dieta sanatoasa si echilibrata, fisticul reduce stresul din viata cotidiana la care este supus organismul. Expertii au ajuns la aceste concluzii dupa ce au studiat efectele fisticului pe un esantion de adulti nefumatori, care totusi prezentau inalte niveluri de colesterol si tensiune arteriala. Dupa ce le-au administrat voluntarilor o dieta sanatoasa si echilibrata si mici cantitati de fistic, medicii au observat o evidenta imbunatatire a conditiei fizice a pacientilor. In foarte scurt timp, tensiunea arteriala sistolica a scazut, rezistenta vasculara si frecventa cardiaca in situatii de stress fizic si mental puternic s-au imbunatatit, anunta EVZ.

Ai dureri chinuitoare? Argila, buna impotriva nevralgiilor. Chiar si acum, in perioada vacantelor, cand suntem mai relaxati, ne trezim din senin cu o nevralgie. Aceasta este o durere acuta ce se situeaza, de regula, pe traiectul unui nerv din cauza unei inflamatii. Liliana Simidon, specialistul Libertatii, iti spune ce trebuie sa faci in astfel de cazuri. Una dintre cele mai cunoscute cure e cea cu argila. Atunci cand e vorba de o nevralgie, de obicei sunt afectati nervii sciatici, intercostali, trigemeni, insa exista si nevralgii dentare (cand ai dintii cariati) sau la baza limbii, ce se propaga pana in urechi, simptomele fiind de dureri puternice. Cauzele declansatoare sunt inflamatia unui nerv, o discopatie, anumite modificari ce pot aparea in zona discurilor intervertebrale, pot fi anumite focare de boala, intoxicatii sau un consum exagerat de alcool. Daca e vorba de o nevralgie cronica, antialgicele (medicamentele care alina durerile) va ajuta pentru perioade scurte, iar in timp, acestea nu-si mai fac efectul. Ca sa puteti obtine rezultate mai bune, de durata, puteti apela rapid la un osteopat, chiropractician, acupunctor, reflexoterapeut sau neurolog, informeaza Libertatea.

Cum se modifica sanii in sarcina. Pe parcursul celor noua luni de sarcina si pe perioada alaptarii, organismul sufera schimbari atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Sanii sunt printre cei mai predispusi modificarilor aparute in perioada maternitatii. Cresterea lor, sensibilitatea marita, hiperpigmentarea areolelor, marirea mameloanelor si excretia de colostru sunt doar cateva dintre modificarile pe care viitoarea mamica le poate observa. Sanii viitoarei mamici incep sa creasca inca din primele saptamani de sarcina. Sub influenta hormonilor, sanii se maresc in volum pregatindu-se astfel pentru perioada de alaptare. Nu te speria daca ai sa simti in primele saptamani ale sarcinii usoare furnicaturi in zona sanilor, semn al schimbarilor care urmeaza sa apara, scrie Adevarul.

Am putea avea siluete de milioane! Substanta care ne va face sa slabim in viitor, gasita in iaurt. Vom slabi mai usor in viitor. Cercetatorii germani au creat un aditiv alimentar care poate fi folosit in iaurturi sau bauturi folosite de persoanele ce vor sa piarda din greutate. Aceasta substanta este derivata dintr-una folosita de peste 50 de ani in industria alimentara. Dr. Carsten Huettermann a explicat Societatii Chimice din Philadelphia ca testele desfasurate impreuna cu echipa sa au demonstrat cum voluntarii se simt satui dupa consumarea unor portii mici din diverse alimente care contin substanta SATISFIT-LTG. Aditivul alimentar este o noua versiune a unei substante denumite celuloza metilica care este folosita, de peste jumatate de secol, drept agent de afanare in diverse alimente precum mancarurile congelate sau produsele de patiserie, anunta Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro