Sari direct la conținut

Utile: Remedii care amelioreaza digestia; Ce pericole ascunde bradul de Craciun; Cum sa te echipezi pentru schi; Cum scapati ultrarapid de „colaceii de grasime”

HotNews.ro

Dupa mesele copioase, medicii recomanda consumul unei cesti de cafea. Medicii nutritionisti recomanda ca, de sarbatorile de iarna, care dureaza aproape doua saptamani, sa fie consumate alternativ si echilibrat alimente si bauturi traditionale in locul preparatelor de tip fast-food si a sucurilor industriale, chiar daca tentatiile sunt mari, iar oferta diversa, scrie Gandul.

Cum scapati ultrarapid de „colaceii de grasime”. Nu uitati sa treceti pe la saloanele de infrumusetare, unde, prin tehnici moderne, puteti elimina ridurile, petele si grasimea nedorita. Cu ajutorul unor tehnici moderne de infrumusetare, practicate in cabinetele cosmetice si la spauri, puteti estompa ridurile fetei si ale gatului, puteti scapa de grasimea de pe burta si de pe coapse, iar prin tratamentele cu virbatii va puteti tonifia muschii, scrie EvZ.

Remedii care amelioreaza digestia. Mesele imbelsugate de Sarbatori favorizeaza aparitia indigestiei si a toxiinfectiilor alimentare. Infuziile din cicoare, menta, papadie si din ghimbir previn si combat problemele digestive. Aceste plante stimuleaza secretiile biliare, pancreatice si intestinale. Specialistii avertizeaza ca toate bunatatile traditionale romanesti, cum sunt friptura, sarmalele si cozonacul pot deveni periculoase, mai ales dupa o perioada de post. Consumate in cantitati mari, acestea creeaza un mediu propice pentru aparitia constipatiei, tulburarilor gastrice, intestinale, pancreatice si celor de la nivelul bilei, scrie Adevarul.

Cum sa te echipezi pentru schi. Medicii ortopezi atrag atentia ca o banala alunecare pe gheata poate sa se finalizeze cu o fractura de col femural, cunoscuta si sub denumirea de fractura de sold. Potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica Prahova (DSPP), de la inceputul lunii decembrie si pana in prezent s-au inregistrat 350 de cazuri de fracturi, scrie Gandul.

Superstitii de Craciun. Noaptea Ajunului de Craciun este, prin excelenta, magica. O dovada in plus, zecile de supersititii, care mai de care mai frumoase legate de Nasterea lui Iisus. Venita din strafundurile istoriei si avand legatura directa cu ieslea si grajdul unde s-a nascut Iisus, legeda necuvatatoarelor spune ca in noaptea Ajunului de Craciun, animalele vorbesc, povestindu-si unele altora despre minunea Nasterii, scrie EvZ.

Ce pericole ascunde bradul de Craciun. Bradul adaposteste in crengile sale particule de praf si mucegaiuri ce pot declansa crize de astm. Specialistii atrag atentia ca si lumanarile parfumate si odorizantele de camera, la mare cautare in aceasta perioada, sunt riscante pentru sanatate. Particulele de praf si mucegaiurile sunt prezente pe crengile brazilor, indiferent ca sunt naturali sau artificiali. Fie ca pot fi observate cu ochiul liber, fie ca sunt invizibile, aceste particule sunt iritante pentru caile respiratorii, scrie Adevarul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro