Sari direct la conținut

Utile: Topul alimentelor care cresc riscul apariţiei cancerului; 5 remedii naturale care te scapă de mătreață; Imunitatea si alimentatia in timpul sarcinii

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

Topul alimentelor care cresc riscul apariţiei cancerului. Cancerul, una din cele mai temute boli ale secolului XXI, are cauze multiple. Specialiştii susţin că boala poate fi determinată de moştenirea genetică, factorii de mediu, dar şi de alimentaţie. Unele tipuri de cancer sunt inevitabile. Boala poate fi determinată de genele noastre sau de factorii de mediu, cum ar fi poluarea aerului, radiaţiile sau substanţele chimice, scrie Adevărul.

5 remedii naturale care te scapă de mătreață. Ai încercat să scapi de mătreață cu șampoane obișnuite dar nu ai reușit? Ei bine, natura îți pune la dispoziție tot felul de remedii care pot combate această afecțiune, iar noi ți le prezentăm pe cele mai eficiente. Principala cauză a apariţiei mătreţii este pielea uscată a capului, de aceea părul tău are nevoie de mai multă îngrijire și hidratare, scrie Click.ro.

Imunitatea și alimentația în timpul sarcinii. O imunitate puternică pe durata celor 9 luni de sarcina este necesară pentru a te feri de gripă și răceli. Iar dacă înainte de sarcina o banală răceală nu-ți dădea prea multe bătăi de cap, acum, când nu ai voie să iei medicamente la întâmplare, este mai important că niciodată să nu răcești. Nici măcar suplimente pentru imunitate nu poți lua, așa că o modalitate de baza prin care poți avea grijă de sănătatea ta și a bebelușului tău rămâne alimentația, scrie Unica.

Ceapa şi usturoiul ar putea proteja corpul de dezvoltarea cancerului. În afară de capacitatea lor de a oferi gust mâncărurilor, ceapa şi usturoiul ar putea proteja corpul de cancer, arată un studiu recent. Usturoiul, ceapa şi arpagicul fac parte din clasa allium a legumelor. Acestea sunt crescute aproape pretutindeni în lume şi se află la baza multiplelor preparate, scrie Descoperă.ro.

3 rețete simple pentru dulciuri de casă, pregătite în 30 de minute. Atunci când te gândești la aromele copilăriei, îți vin în minte prăjiturile și dulciurile parfumate ale bunicii, pe care le ronțăiai înainte de joacă și mergeau de minune cu un pahar de lapte cald. Pe lângă faptul că sunt mult mai sănătoase decât cele din comerț, ele pot fi preparate simplu și rapid, chiar dacă nu ai prea multă experiență în ale gătitului, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro