Sari direct la conținut

Utile: Unde se reclama un caz de malpraxis; 10 cauze ale oboselii cronice; Primii pasi spre sanatatea copilului; Top 10 reguli de aur care fac o relatie sa functioneze

HotNews.ro

Primii pasi spre sanatatea copilului. Micutii nu trebuie hraniti cu crenvursti sau branza topita, iar ciocolata se introduce in alimentatie abia dupa varsta de 2 ani. Din dorinta de a-i vedea pe cei mici fericiti, parintii ii hranesc de multe ori cu alimente gustoase, dar nocive. Repetarea greselilor de alimentatie le poate provoca alergii, indigestii, obezitate si o imunitate scazuta, scrie EvZ.

Top 10 reguli de aur care fac o relatie sa functioneze. Orice cuplu trece la un moment dat prin momente mai dificile, dar acest lucru nu inseamna ca dragostea dispare. De nenumarate ori am auzit ca dragoste inseamna de fapt o reactie hormonala pur fiziologica si care in cazul convietuirii indelungate alaturi de persoana iubita dispare mai devreme sau mai tarziu. Dr. Stacy D. Phillips, expert in relatii de cuplu, din Statele Unite, care a facut un ghid pe aceasta tema, spune ca orice relatie poate sa dureze atat timp cat sunt respectate anumite reguli intre doi parteneri, scrie Gandul.

10 cauze ale oboselii cronice. Starea de sfarseala nu este provocata doar de lipsa somnului, ci si de factori la care nici nu va ganditi. Un studiu publicat pe site-ul medical in limba engleza WebMd face o trecere in revista a celor mai importante cauze ale oboselii, scrie EvZ.

Unde se reclama un caz de malpraxis. O eroare profesionala care aduce daune pacientului poate fi sanctionata disciplinar, dar si civil sau penal, in instanta. Pacientii care considera ca medicul le-a acordat un tratament gresit pot reclama acest lucru Colegiului Medicilor, Autoritatilor de Sanatate Publica judetene si/sau instantei. O eroare in sala de operatii il poate costa pe medic pierderea dreptului de libera practica. Colegiul Medicilor aplica doar sanctiuni disciplinare medicilor, scrie Adevarul.

Tratament pentru diminuarea sindromului premenstrual. Crampele menstruale pot fi calmate cu un nou medicament cu efect antispastic si antiosteoporotic, ce imbunatateste circulatia periferica. Trei din patru femei, in special cele cu varsta cuprinsa intre 26 si 40 de ani, sufera de sindromul premenstrual (SPM), sustin medicii ginecologi. Pe piata din Romania a aparut un nou tratament care dimineaza starile de disconfort aparute in acea perioada a lunii. In plus, pe langa faptul ca amelioreaza simptomatologia in perioada dinainte si din timpul ciclului menstrual, tratamentul are proprietatea de a regla menstruatia, scrie Gandul.

Setea excesiva, semn de diabet. Daca simtiti nevoia de a bea apa frecvent, faceti o vizita la un diabetolog. Un stil de viata dezordonat, stresul, oboseala, alimentatia necorespunzatoare sunt doar cateva dintre cauzele care declanseaza una dintre cele mai periculoase boli ale acestui secol – diabetul, de care sufera peste 5% din populatia globului. Ca orice alta boala, aceasta afectiune isi anunta “victima”, prin anumite semnale, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro