Sari direct la conținut

Oligarhii rusi, la intalnire cu Medvedev

HotNews.ro

Presedintele Dmitri Medvedev se intalneste miercuri cu conducerea Uniunii intreprinzatorilor si industriasilor din Rusia. Temele de discutie sint stimularea cererii interne, accesul la resursele financiare si eficienta functionarilor de stat.

La intrevedere vor participa, dupa cum s-a exprimat presedintele Uniunii, Aleksandr Sohin, “toti oamenii de afaceri care sunt bine sanatosi si care nu sunt plecati cine stie pe unde din motive absolut obiective”. Ultima intalnire a avut loc la 15 septembrie 2008. De atunci, oligarhii rusi au traversat vremuri vitrege si nu au mai avut ocazia sa impartaseasca sefului statului parerile lor, scrie Gazeta.ru.

Acum, odata ce faza critica a crizei a trecut, dupa cate se pare, mediul de afaceri trebuie sa prezinte propriile lui planuri de dezvoltare. “Spectrul de probleme este prea amplu pentru a anticipa un rezultat al discutiilor”, au spus interlocutorii publicatiei citate.

Reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii spera, totusi, ca printre subiectele abordate va figura inclusiv “Foaia de parcurs pana in 2020 pentru micii intreprinzatori”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro